Παπαθανάσης: 12,5 δισ. το 2024 για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας
Για το 2024 θα δοθούν για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και των νέων επενδύσεων 12,5 δισεκατομμύρια.
Ήταν μία καλή και δυναμική χρονιά για τις επιχειρήσεις, κυρίως τις νεοσύστατες, λόγω της ανάπτυξης από τα ευρωπαϊκά και κρατικά προγράμματα επιχορηγήσεων δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης.
Για το 2024 θα δοθούν για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και των νέων επενδύσεων 12,5 δισεκατομμύρια, από προγράμματα ΕΣΠΑ.«Έχουμε αρκετούς πόρους και χρειαζόμαστε περισσότερες επιχειρήσεις», δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης.
Παπαθανάσης: Τρέχουν ήδη δύο προγράμματα για νεοσύστατες επιχειρήσεις
Όπως εξήγησε, τρέχουν ήδη δύο προγράμματα για νεοσύστατες επιχειρήσεις: το κράτος θα καλύπτει το 50% μίας νέας επενδυτικής πρότασης (έως 200.00 ευρώ) ενώ ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί για τα υπόλοιπα να πάρει επιδοτούμενο δάνειο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συμμετοχή της ΟΙΚΙΠΑ στο συνέδριο της Ελληνικής Βοτανικής Εταιρείας ΦΩΤΟ
Οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας για τις Τάξεις Υποδοχής ΤΥ ΖΕΠ
Η Philips έβαλε AI στην οδοντόβουρτσα και είναι πολυ φθηνότερη από την Dyson
Τιμή στη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στο Γηροκομειό ΦΩΤΟ
Γιατί δεν αποθηκεύουμε το λάδι κάτω από τον νεροχύτη, και άλλα 6 λάθη στην κουζίνα
