Παπαθεοδωρου – Παιδική πορνογραφία: Ακόμα τρία άτομα κατέβασαν σκληρό υλικό από την ίδια εφαρμογή

Εντοπίστηκαν ακόμα τρεις άνδρες που κατέβαζαν και οι ίδιοι αντίστοιχο περιεχόμενο με τον γνωστό συγγραφέα, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία.

παιδική πορνογραφία

Όλο και πιο βαθιά στην υπόθεση εισχωρεί η Ελληνική Αστυνομία, η οποία ενώ με την αποκάλυψη της σύλληψης και προφυλάκισης του συγγραφέα παιδικών βιβλίων Βασίλη Παπαθεοδώρου για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας να σόκαρε ολόκληρη τη χώρα, όπως φαίνεται δεν σταματά τις έρευνες.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News, η συγκεκριμένη έρευνα είχε περισσότερα αποτελέσματα. Ειδικότερα, τα ηλεκτρονικά ίχνη που ερεύνησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τους οδήγησαν στην πλατφόρμα e-mule μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να κατεβάσει ψηφιακά αρχεία.

Εκεί, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, εντόπισαν άλλους τρεις άνδρες που κατέβαζαν και οι ίδιοι αντίστοιχο περιεχόμενο με τον γνωστό συγγραφέα, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν καταφέρει να βρουν υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ το καλοκαίρι είχε συλληφθεί ένας 43χρονος που κατείχε πάνω από 2 εκατ. αρχεία αυτού του είδους.

Ο αστυνομικός συντάκτης μάλιστα, υπογράμμισε ότι σε χώρες της Άπω Ανατολής μπορεί κανείς να φτάσει σε σημείο να πληρώσει έως και 10.000 ευρώ προκειμένου να παρακολουθήσει έστω και για λίγα λεπτά σε live streaming τέτοιο υλικό.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομία
ΧΑΝΙΑ
κρήτη
kakokairia