Παππάς προς Καραμανλή (για ΤΡΑΙΝΟΣΕ): Παραμένει αδρανής και ψεύτης
«Αλήθεια, πώς ο κ. Καραμανλής καταβάλλει επιδοτήσεις 50 εκατ. ευρώ ετησίως στον ιδιωτικό φορέα παροχής συγκοινωνιακού έργου, όταν ο ίδιος παραδέχεται δημόσια ότι δεν μπορεί να ελέγξει αν τηρούνται τα συμφωνηθέντα;» αναρωτιέται ο Νίκος Παππάς.
«Αδρανή και ψεύτη» αποκάλεσε ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.
Ο κ. Καραμανλής παραδέχεται στα “Νέα”, μετά τον ντόρο με τα “Μανιτάρια αλά τρεν”, ότι τα σιδηροδρομικά δρομολόγια που επιδοτεί το δημόσιο για τις άγονες γραμμές δεν εκτελούνται»
«Επιχειρεί, μάλιστα, να χρεώσει την ταλαιπωρία των επιβατών στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ παρέλαβε μια σύμβαση που δεν μπορεί να ελεγχθεί από το Δημόσιο», σημειώνει, διευκρινίζοντας, ωστόσο ότι «η σύμβαση αυτή περιγράφει επακριβώς τον αριθμό των δρομολογίων που οφείλει να εκτελεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ».
«Αποκρύπτει, επίσης, ότι η σύμβαση που κατηγορεί, ανανεώθηκε από τον ίδιο και έχει ισχύ ως το τέλος του 2021. Ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παραταθεί και για το 2022, καθώς δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση η νέα σύμβαση με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που ο ίδιος έχει εξαγγείλει δεκάδες φορές», προσθέτει και διερωτάται:
«Αλήθεια, όμως, πώς ο κ. Καραμανλής καταβάλλει επιδοτήσεις 50 εκατ. ευρώ ετησίως στον ιδιωτικό φορέα παροχής συγκοινωνιακού έργου, όταν ο ίδιος παραδέχεται δημόσια ότι δεν μπορεί να ελέγξει αν τηρούνται τα συμφωνηθέντα;».
«Ο κ. Καραμανλής παραμένει σταθερά αδρανής. Και ψεύτης», καταλήγει π Ν. Παππάς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Ένα καλοκαίρι γεμάτο δράσεις για όλη την οικογένεια στο «Φωτεινό Αστέρι» ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Το Βραχνί έχει ταλέντο από την Πολιτιστική Δράση Βραχναιίκων ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
