Παρακολουθήσεις: «Βούλωσέ το» – Ένταση μεταξύ Μαρκόπουλου – Πολάκη στην Επιτροπή της Βουλής

Χρειάστηκε η παρέμβαση της έδρας, για να επανέλθει σε τάξη ο Παύλος Πολάκης.

polakis

Φαίνεται πως η εβδομάδα ξεκίνησε με μεγάλη ένταση στην Επιτροπή της Βουλής, καθώς σημειώθηκε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλο και στον Παύλο Πολάκη, σχετικά με το ζήτημα των παρακολουθήσεων.

Ο γαλάζιος βουλευτής, Δημήτρης Μαρκόπουλος φέρεται να κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προβαίνει σε διαρροές προς τους δημοσιογράφους, παραβιάζοντας την μυστικότητα της συνεδρίασης της Επιτροπής της Βουλής για τις παρακολουθήσεις, όπως αναφέρεται στο newsit.gr.

Αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και μία επίθεση προσωπική από τον κ. Πολάκη, που φέρεται, μεταξύ άλλων, να του φώναξε «βούλωσέ το»!

Υπήρξε παρέμβαση της έδρας ανακαλώντας στην τάξη τον Πολάκη.

Παρακολουθήσεις: Κατά πλειοψηφία απορρίπτεται το αίτημα περί βίαιης προσαγωγής

Μετά από μία έντονη συζήτηση και αντιπαράθεση, το θέμα της βίαιης προσαγωγής των τριών επιχειρηματιών Μπίτζιου, Λαβράνου, Ντίλιαν στην Επιτροπή έχει τεθεί σε ψηφοφορία.

Οι βουλευτές της ΝΔ φέρεται να υποστηρίζουν πως η Επιτροπή έχει καλέσει σε ακροάσεις τα τρία αυτά πρόσωπα και δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση περί λειτουργίας της με την διαδικασία «της διερεύνησης της υπόθεσης με την μορφή συλλογής πληροφοριών και εγγράφων και την εξουσία κλήσης και εξέτασης προσώπων με ανάλογη εφαρμογή των άρθρων 146 και 147 του ΚτΒ» ως εξεταστική δηλαδή επιτροπή.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments