Παραλίγο να αποδράσει με «διπλό» από την Τέντα η Παναχαϊκή
Η μπασκετική Παναχαϊκή άγγιξε το «διπλό» στο «κλειστό» της Τέντας απέναντι στην Καλαμάτα, όμως τελικά δεν κατάφερε να αποδράσει με μια σπουδαία νίκη που θα της έδινε άλλον αέρα και ώθηση για τα ψηλά.
Μια ανάσα από την μεγάλη απόδραση από το «κλειστό» της Τέντας έφτασε η Παναχαϊκή, όμως στο τέλος ηττήθηκε με 74-72 από την Καλαμάτα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ.
Το σκορ στα τελευταία 29΄΄ ήταν 72-71 και ο προπονητής της ΠΓΕ, Νίκος Ζίζηλας πήρε τάιμ-άουτ. Η επίθεση που βγήκε ήταν σουτ με τον Μαναβόπουλο, όμως η μπάλα μπήκε και βγήκε σαδιστικά από το αντίπαλο καλάθι. Ακολούθησε φάουλ και ελεύθερες βολές των γηπεδούχων και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.
Διαιτητές: Δημουλάς-Δημ. Παπαγεωργίου. Τα 10λεπτα: 23-19, 23-23, 16-15, 12-15.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νώντας): Χατζηαγγέλου 8, Οικονομίδης 2, Διαμαντόπουλος 6 (1), Παπαντωνίου 13 (2), Καραβάνας 9 (3), Τσουλέας 3 (1), Περρωτής 13, Μανωλάκης 4, Μπάκας 16.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζίζηλας): Λυμπερέας 3, Γκόβας 17 (4), Νικολάου 13 (2), Μαναβόπουλος 13, Μπίρμπας 3 (1), Γιαννούτσος 8 (2), Βουρνάς 5, Κούτρας 10 (2).
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Νίκος Ζίζηλας δήλωσε τα εξής: «Σήμερα εκτός από μια καλή ομάδα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την απουσία του αρχηγού μας Νίκου Μοσχοβάκη (σ. είχε τραυματιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ παρότι συνέχιζε να παίζει με δική του απόφαση…). Στο α΄ ημίχρονο χτίζαμε στην επίθεση και γκρεμίζαμε στην άμυνα. Στο β΄ ημίχρονο κλείσαμε την άμυνά μας, αλλά δυστυχώς δεν τελειώσαμε αρκετές εύκολες φάσεις για την ποιότητά μας. Συνεχίζουμε τη σκληρή προσπάθεια για τον επόμενο δύσκολο αγώνα μας με τον πρωτοπόρο».
Από την Παναχαϊκή ανέφεραν ότι η φιλοξενία της Καλαμάτας ήταν άψογη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Η αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Λένα Αλμπάνη στην στο σπίτι του ποιητή Γιάννη Κουτσοχέρα ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
Τίμησαν την Παναγιά στην κορυφή του βράχου της Κέρτεζης ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
