Παραμυθένιος γάμος στο Πάπιγκο – Αντώνης Λαιμός και Μαρίκα Αράπογλου! (ΦΩΤΟ)

Με φόντο ένα παραμυθένιο σκηνικό ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο ο εφοπλιστής Αντώνης Λαιμός και η αγαπημένη του Μαρίκα Αράπογλου στο Πάπιγκο. Στην λίστα των καλεσμένων, εφοπλιστές, επιχειρηματίες και γαζοαίματοι

γάμος

γάμος

Το χαρμόσυνο γεγονός του γάμου του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμύ και της αγαπημένης του, Μαρίκα Αράπογλου γιορτάστηκε όπως αρμόζει σε μια εφοπλιστική δυναστεία με ιστορία και το παρόν έδωσαν όπως ήταν αναμενόμενο ηχηρά ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εφοπλιστές, επιχειρηματίες και γαλαζοαίματοι παρακολούθησαν το μυστήριο και τα πάρτι που είθισται να λαμβάνουν χώρα πριν και μετά τον γάμο, που αυτή την φορά έγινε στο μαγευτικό Πάπιγκο Ιωαννίνων.

Η λίστα των προσκεκλημένων όπως διαβάζουμε και στο protothema.gr περιελάμβανε τον Θανάση Λασκαρίδη και την σύζυγό του Εύη Λαζού, τον Νίκο Τσάκο και την Σήλια Κριθαριώτη, την ΜελΙνα Τραυλού που παραβρέθηκε μαζί με την κόρη της Μαρίνα και φυσικά τον Γιώργο Γουλανδρή με την σύζυγό του Χριστιάνα Βαρδινογιάννη.

Η κόρη τους Μαριάννα που παντρεύτηκε τον Φίλιππο Λαιμό, αδερφό του γαμπρού σε μια μυθική τελετή στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 2017 ήταν και αυτοί εκεί, όπως και όλη η οικογένεια του καπετάν Νικόλα Λαιμού.

Η guest list περιελάμβανε τον Αντώνη Παπαδημητρίου και την σύζυγό του Αφροδίτη, την Μαρίλη Φραγκίστα και τον σύντροφο της, τον Ντίνο Καρούση και την σύζυγό του Καλλιόπη, το ζεύγος Δημήτρη και Αμερίμνης Παπαλεξόπουλου, τον Γιώργο και την Λύδια Γαλανάκη και τον Γιάννη και την Λύδια Γιώτη.

 

γάμος

γάμος

Αρκετοί ήταν και οι προσκεκλημένοι που κατέφτασαν στην Ήπειρο από το εξωτερικό -κυρίως από το Λονδίνο- και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πήγαν στην εκκλησία με black tie και το απαραίτητο φράκο.

Το γαλαζοαίματο άρωμα έδωσαν ο πρίγκιπας Μιχαήλ της Δανίας-γνωστός και ως Μισέλ Ντε Γκρες -μαζί με την σύζυγό του και γνωστή ζωγράφο Μαρίνα Καρέλλα- ενώ καλεσμένοι ήταν επίσης η Σόφη Δασκαλάκη-Κουταλίδη, η Μανουέλλα Βασιλάκη, ο Σταύρος και η Τέτη Μιχαλαριά που είναι αδερφή της Εβίτας Αράπογλου, ο Περικλής και η Πάττυ Σταματιάδη, η οικογένεια Κωνσταντίνου Φιλιππίδη καθώς και το ζεύγος Νότη και Δόμνας Μπερνίτσα.

Το όμορφο πάρτι μετά την γαμήλια τελετή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όπως και αυτό που έγινε την επόμενη μέρα στο ποτάμι όπου στήθηκε ένα υπαίθριο barbecue για τους προσκεκλημένους του ζεύγους.γάμος γάμος γάμος γάμος