Παράπονα γιατί είναι …βαριές οι φανέλες!
Οι φετινές εμφανίσεις, τις οποίες επιμελήθηκε η εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων Castore, προκάλεσαν συζητήσεις στα αποδυτήρια της ομάδας
Δυσαρεστημένοι από τις νέες τους φανέλες είναι οι παίκτες της Άστον Βίλα, καθώς, όπως υποστηρίζουν, ιδρώνουν υπερβολικά μέσα σ’ αυτές.
Οι φετινές εμφανίσεις, τις οποίες επιμελήθηκε η εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων Castore, προκάλεσαν συζητήσεις στα αποδυτήρια της ομάδας. Μάλιστα, έγιναν και παράπονα στη διοίκηση του κλαμπ, ισχυριζόμενοι ότι επηρεάζει την απόδοσή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πηγή στην Telegraph: «Οι ποδοσφαιριστές φαίνονται σα να ‘χουν βγει από την πισίνα, μόλις λίγα λεπτά μετά τη σέντρα. Το θέμα δεν μπορεί να συνεχιστεί όλη τη σεζόν, πρέπει να λυθεί», τόνισε.
Σύμφωνα, πάντα, με το ίδιο μέσο οι ποδοσφαιριστές της Βίλα «αισθάνονται άβολα» εξαιτίας του βάρους, γεγονός που έγινε ακόμα πιο εμφανές στην ήττα από τη Λέγκια Βαρσοβίας, την περασμένη εβδομάδα, για τους ομίλους του Conference League.
Η αρμόδια εταιρεία υπέγραψε στην αρχή της σεζόν πολυετές συμβόλαιο με τα «λιοντάρια», ενώ προμηθεύει κι άλλες ομάδες της Premier League όπως η Νιουκάστλ και η Γουλβς, χωρίς να ‘χουν καταγραφεί προβλήματα σ’ αυτές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Εκπαιδευτικά Κέντρα «Ορμή – Άριστα»: 40 χρόνια επιτυχιών και το αδιαχώρητο στη «Γιορτή της Τούρτας» ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Προβολή της ταινίας «Άγιος Παΐσιος» στο Μιντιλόγλι ΦΩΤΟ
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Στα Σαγαίικα ο αγαπημένος Καραγκιόζης ΦΩΤΟ
