Παράταση δελτίων εκπαίδευσης εξέτασης για τους υποψήφιους οδηγούς λόγω κακοκαιρίας
Παράταση της ισχύος Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης (Δ.Ε.Ε.) για τους υποψήφιους οδηγούς, στις περιοχές όπου δεν πραγματοποιήθηκαν πρακτικές εξετάσεις λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς»
Παρατείνεται έως και την 28η Φεβρουαρίου 2022 η ισχύς των Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης (Δ.Ε.Ε.) σε περιοχές της χώρας στις οποίες δεν διενεργήθηκαν πρακτικές εξετάσεις, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς», με εγκύκλιο του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Μεταφορές κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου.
Ειδικότερα, η απόφαση αφορά στα Δελτία Εκπαίδευσης Εξέτασης με ημερομηνία λήξης από την 24η Ιανουαρίου 2022 έως και την 28η Ιανουαρίου 2022, κατόχων που είχαν προγραμματιστεί για τη διενέργεια εντός του ανωτέρω διαστήματος δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς ή πρακτικής εξέτασης Π.Ε.Ι. .
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Ολίβια Βασιλοπούλου με ρίζες… Πατρινές, είναι η νέα Miss Universe Greece 2026
ΟΠΕΚΑ: τι να κάνεις για να μη χάσεις την πληρωμή επιδομάτων (Σεπτέμβριος 2026)
Το Minecraft αλλάζει το 2027 με την πρώτη νέα διάσταση εδώ και 14 χρόνια
Η Εστία Επιστημών Πατρών στη «Βραδιά του Ερευνητή 2026» ΦΩΤΟ
Real Estate στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης: Πώς αλλάζει η αναζήτηση κατοικίας
