Παράταση εγγραφών για το «Αποτυπώσεις μνημείων και συνόλων πολιτιστικής κληρονομιάς: Σύγχρονες μέθοδοι και τεχνολογίες» του ΕΑΠ

Παράταση εγγραφών για το Σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών «Αποτυπώσεις μνημείων και συνόλων πολιτιστικής κληρονομιάς»

eap sintomo programma.jpg 501x267 q75 subsampling 2

Ανακοινώνεται παράταση εγγραφών μέχρι 12 Σεπτεμβρίου 2021 για το Σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών «Αποτυπώσεις μνημείων και συνόλων πολιτιστικής κληρονομιάς: Σύγχρονες μέθοδοι και τεχνολογίες» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού.

Πληροφορίες:
Σε ποιους απευθύνεται: Το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε όλους. Ιδιαίτερα, απευθύνεται σε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν σε σύγχρονα συστήματα τηλεπισκόπησης, φωτογραμμετρίας και απομακρυσμένης αποτύπωσης μνημείων και συνόλων πολιτιστικής κληρονομιάς. Ενδεικτικά ενδιαφερόμενοι είναι Mηχανικοί όλων των ειδικοτήτων (αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι, μηχανικοί υπολογιστών, μηχανικοί περιβάλλοντος, μηχανικοί παραγωγής, μηχανικοί σχεδίασης προϊόντων κλπ), αρχαιολόγοι που ασχολούνται με τεχνολογίες της πληροφορικής, απόφοιτοι Σχολών πληροφορικής, εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, αρχιτέκτονες τοπίου, απόφοιτοι Φυσικομαθηματικών Σχολών, φωτογράφοι και γενικότερα κοινό που θέλει να μάθει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία της φωτογραμμετρίας, της τηλεπισκόπησης των γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών και της τρισδιάστατης οπτικοποίησης, στο πλαίσιο της τεκμηρίωσης μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς.

To Πρόγραμμα έχει διάρκεια 16 εβδομάδες, αντιστοιχεί σε 10 μονάδες ECTS κι εντάσσεται στο 6ο επίπεδο του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF).

Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος οδηγεί σε Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης του Ε.Α.Π.

Το Κόστος συμμετοχής στο ΣΠΣ ανέρχεται σε 350€, πληρωτέο εφάπαξ, κατά την υποβολή της αίτησης.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα μέχρι 12/09/21. (Λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο : https://www.eap.gr/2021/08/03/ypovoli-aitiseon-deytero-kyklo-spoudon-set/ ή μπορείτε να στείλετεε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: set@eap.gr ή να καλείτε στο 2610-367614 (Αρμόδια: κ. Γιαννοπούλου-Ματσούκα Λιάνα).

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ