Παράταση για ενστάσεις στους Δασικούς Χάρτες
Σύμφωνα με το υπουργείο η παράταση αφορά στους δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν μέσα στο 2021 και για τους οποίους η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων λήγει σήμερα, 15 Ιουλίου.
Με απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφασίστηκε παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών για ακόμα 16 ημέρες. Η νέα λήξη της ημερομηνίας είναι η 31η Ιουλίου 2022.
Σύμφωνα με το υπουργείο η παράταση αφορά στους δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν μέσα στο 2021 και για τους οποίους η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων λήγει σήμερα, 15 Ιουλίου.
Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη εξαιτίας των συνθηκών, που έχουν διαμορφωθεί από την ενεργειακή κρίση και οι οποίες δυσχεραίνουν τις οικονομικές συναλλαγές των πολιτών, σε συνδυασμό με τα τεχνικά προβλήματα στις ψηφιακές πλατφόρμες του ελληνικού κτηματολογίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Apple Watch Series 12 επαναφέρει την κεραμική έκδοση μετά από 7 χρόνια
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Δωρεά αθλητικού υλικού από τον Σύλλογο «Πείρος» στην Αθλητική Ένωση Αλισσού ΦΩΤΟ
Apple: Στις 14 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το macOS 27 Golden Gate
Συντάξεις: Γιατί έμεινε στα συρτάρια η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
