Παρέμβαση Ντογιάκου για την αποφυλάκιση του παιδόφιλου Νίκου Σειραγάκη
Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου για την αποφυλάκιση του Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων στην Κρήτη .
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος ζήτησε από την Εισαγγελία Εφετών Ναυπλίου να του διαβιβαστεί το βούλευμα, με το οποίο μετά από 12,5 χρόνια εγκλεισμού του αποφυλακίστηκε, ο Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων στην Κρήτη.
Αποφυλακίστηκε ο παιδόφιλος Νίκος Σειραγάκης που ασέλγησε σε 36 ανήλικους – ΒΙΝΤΕΟ
Ο κ. Ντογιάκος ζήτησε το εν λόγω βούλευμα προκειμένου να εξετάσει εάν έχει εμπεριστατωμένη ή όχι αιτιολογία ή υπάρχουν ασάφειες και νομικά κενά στο σκεπτικό του. Σε καταφατική περίπτωση θα προχωρήσει σε αναίρεση του επίμαχου βουλεύματος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Muse της Meta έχει πλέον φωνή, ψηφιακά avatars που μιλούν και αντιδρούν σε real time
DIY κρέμα για μικρές γρατζουνιές αυτοκινήτου
Hμερίδα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας στο Αίγιο ΦΩΤΟ
Η NASA αποκάλυψε το X-70 Fractal, το νέο πειραματικό αεροσκάφος που θα δοκιμάζει τις επόμενες τεχνολογίες
11 φυσικά κόλπα για να μένει φρέσκο το μπάνιο
