Παρέμβαση Ρώρου: «Κόψτε άμεσα τα χόρτα στο 51ο Δημοτικό Σχολείο» ΦΩΤΟ

«Διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν σημεία που προεξέχουν σπασμένα κλαδιά, μέταλλα που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών» αναφέρει η ανακοίνωση

Παρέμβαση Ρώρου: «Κόψτε άμεσα τα χόρτα στο 51ο Δημοτικό Σχολείο» ΦΩΤΟ

Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Ρώρος στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο:

«Έχουμε δεχθεί δικαιολογημένα παράπονα από συμπολίτες μας, γονείς μαθητών για το 51ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας σχετικά με την κοπή χόρτων πού είναι γύρω και μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου, αλλά και στην παιδική χαρά.

Ο διευθυντής του Σχολείου, όπως έχουμε ενημερωθεί, έχει αποστείλει επανειλημμένως έγγραφα προκειμένου να γίνει η κοπή, καθότι η βλάστηση είναι πυκνή, χωρίς καμία ανταπόκριση μέχρι σήμερα. Επίσης διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν σημεία που προεξέχουν σπασμένα κλαδιά, μέταλλα που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών.

Στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου υπάρχουν σωρευμένα απορρίμματα που αποτελούν εστία μόλυνσης. Σημαντικό, τα συνθήματα στους τοίχους του σχολείου, που εμφανίζονται συνθήματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Παρακαλούμε όπως ΑΜΕΣΑ μεριμνήσετε για την επίλυση των ανωτέρω ώστε να βελτιωθεί η εικόνα και συνθήκες για τους μαθητές στο σχολείο.
Το προσεχές διάστημα θα αναδεικνύουμε και άλλα σχολεία με παρόμοια προβλήματα πού δεν είχαν την “τύχη” να επιλεχθούν για τον εθιμικό χαιρετισμό της έναρξης σχολικής χρονιάς από τον Δήμαρχο ή Αντιδήμαρχο όπου παρουσιάζεται η “εικονική πραγματικότητα” των καθαρών προαύλιων και της απόλυτης τάξης…».

Παρέμβαση Ρώρου: «Κόψτε άμεσα τα χόρτα στο 51ο Δημοτικό Σχολείο» ΦΩΤΟ Παρέμβαση Ρώρου: «Κόψτε άμεσα τα χόρτα στο 51ο Δημοτικό Σχολείο» ΦΩΤΟ Παρέμβαση Ρώρου: «Κόψτε άμεσα τα χόρτα στο 51ο Δημοτικό Σχολείο» ΦΩΤΟ Παρέμβαση Ρώρου: «Κόψτε άμεσα τα χόρτα στο 51ο Δημοτικό Σχολείο» ΦΩΤΟ Παρέμβαση Ρώρου: «Κόψτε άμεσα τα χόρτα στο 51ο Δημοτικό Σχολείο» ΦΩΤΟ Παρέμβαση Ρώρου: «Κόψτε άμεσα τα χόρτα στο 51ο Δημοτικό Σχολείο» ΦΩΤΟ Παρέμβαση Ρώρου: «Κόψτε άμεσα τα χόρτα στο 51ο Δημοτικό Σχολείο» ΦΩΤΟ Παρέμβαση Ρώρου: «Κόψτε άμεσα τα χόρτα στο 51ο Δημοτικό Σχολείο» ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμβασιούχοι Δήμου Πατρέων: «Φωνές» για το ποιος τους στηρίζει πιο πολύ
Και στη Ναύπακτο είχαν απλώσει «δύχτια» μέλη της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης
Tα σχολεία της Αχαΐας περνούν το test της πανδημίας
Αμαλιάδα: Υπεράνθρωπη προσπάθεια για να σωθεί βρέφος - Είχε σφηνώσει μπαλάκι στο λαιμό του