Παρίσι: 7χρονος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη θεία του για να υπερασπιστεί τη μητέρα του
Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Παρίσι, όπου ένα επτάχρονο αγόρι φέρεται να επέφερε θανατηφόρο τραύμα στη θεία του κατά τη διάρκεια άγριου καβγά, δηλώνοντας στους αστυνομικούς ότι το έκανε για να προστατεύσει τη μητέρα του

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία βρίσκεται σε εξέλιξη στο Saint-Maur-des-Fossés, στα προάστια του Παρισιού, μετά τον θάνατο μιας 50χρονης γυναίκας η οποία δέχθηκε θανατηφόρη μαχαιριά από τον 7χρονο ανιψιό της, σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Le Parisien».
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, όπου μια 34χρονη φιλοξενούσε την 50χρονη αδελφή της. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ξέσπασε άγρια λεκτική και σωματική διαμάχη μεταξύ των δύο γυναικών.
Un enfant de 7 ans est soupçonné d’avoir tué sa tante à coup de couteau. Le drame s’est produit dans la nuit de jeudi à vendredi à Saint-Maur-des-Fossés, dans la Val-de-Marne. Selon les premiers éléments, il aurait voulu défendre sa mère après une dispute avec la sœur de celle-ci.
🎥 @RomanArdeois 🎙️ @michelmanu
— M6 Info (@m6info) September 18, 2026
Η παρέμβαση του ανηλίκου και η μοιραία επίθεση
Ακούγοντας τις φωνές και τον καβγά, ο 7χρονος γιος της 34χρονης πήρε ένα μαχαίρι και, σύμφωνα με τις καταγγελίες, επιτέθηκε στη θεία του, τραυματίζοντάς την στον λαιμό. Αμέσως μετά το χτύπημα, η 50χρονη φέρεται να είπε στην αδελφή της: «Ο γιος σου με μαχαίρωσε».
Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα για να ζητήσει βοήθεια. Λίγο αργότερα, γύρω στις 04:30, εντοπίστηκε από αστυνομικούς στον δρόμο σε κατάσταση αγωνίας. Παρά την άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστών και τις προσπάθειες ανάνηψης, η 50χρονη υπέκυψε στα τραύματά της και κηρύχθηκε νεκρή στις 05:17.
«Δεν θέλω να πάω φυλακή»
Κατά την έρευνα στο σημείο, οι αρχές συνέλαβαν αρχικά έναν γείτονα που είχε βγει στον δρόμο οπλισμένος με ρόπαλο του μπέιζμπολ ακούγοντας τις φωνές, ο οποίος ωστόσο αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή.
Σύμφωνα με αποκαλύψεις του σταθμού RTL, όταν η μητέρα ρωτήθηκε από τις Αρχές, κατήγγειλε ότι ο γιος της έδρασε για να την προστατεύσει. Ο ίδιος ο ανήλικος, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς, ομολόγησε την πράξη του δηλώνοντας συγκλονισμένος:
«Εγώ το έκανα, δεν θέλω να πάω φυλακή, δεν θέλω να βάλετε τη μαμά μου στη φυλακή, υπερασπίστηκα τη μαμά μου».
Η μητέρα τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το παιδί παραμένει στο επίκεντρο των ερευνών των αρχών, οι οποίες συνεχίζουν την προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή κίνητρα και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Γερμανία: 37χρονος συνελήφθη για απόπειρα εμπρησμού σε συναγωγή στο Βούπερταλ
- Μαζικές διώξεις στην Τουρκία: Στη φυλακή 62 ακτιβιστές ΛΟΑΤΚΙ+ εν μέσω διεθνούς κατακραυγής
- Οι ληστές των… Πικάσο μπούκαραν στο σπίτι του δημιουργού της «Πέππα το Γουρουνάκι»: Η λεία των 65.000 λιρών
- Σικελία: Κούρσα αλόγων με Καλάσνικοφ και πυροβολισμούς ΒΙΝΤΕΟ
- Γαλλία: Η στιγμή που αστυνομικός ρίχνει 29χρονο στο έδαφος – Πέθανε 13 ημέρες αργότερα
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News