Πάρκο των Χριστουγέννων: Η πόλη των «ονείρων» για μικρούς και μεγάλους στο Αίγιο – ΦΩΤΟ
Το Αίγιο με το «Μαγικό Δάσος» και φωτεινό όσο ποτέ, είναι η πρώτη πόλη στην Αχαΐα, που εν μέσω πανδημίας, εκπέμπει αισιοδοξία.
Με τα χθεσινοβραδινά εγκαίνια του «Πάρκου των Χριστουγέννων» στα Ψηλαλώνια Αιγίο, η πόλη καθίσταται η πρώτη στην Αχαΐα, που εν μέσω πανδημίας, δίνει αισιόδοξο τόνο, προσδοκώντας να γίνει το επίκεντρο στις φετινές γιορτές, με χιλιάδες επισκέπτες από Πάτρα και ευρύτερα.
Για 10η χρονιά λειτουργίας, υποδέχεται το 2022 με «Ένα δάσος από όνειρα», που όπως τόνισε η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Τσουκαλά «όλοι θα προσπαθήσουμε, με πίστη, να τα κάνουμε πραγματικότητα, κάτω από τις ιδιαιτέρως αντίξοες συνθήκες του κορονοϊού».
Το Αίγιο, φορώντας τα γιορτινά, με το άναμμα εντυπωσιακού φωτισμού στις κεντρικές οδούς Κλεομένους Οικονόμου, Ανδρέα. Λόντου και Μητροπόλεως, καθώς και στην παραλιακή ζώνη, είναι έτοιμο να χαρίσει αξέχαστες στιγμές χαράς σε χιλιάδες παιδιά και μεγάλους, με κυρίαρχη τη μαγεία του Πάρκου με το «Δάσος από όνειρα», όπου το μήνυμα της αγάπης, συναντάει την ανάγκη προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και των πολύτιμων δασών που είναι πηγή ζωής.
Υπό την παρουσίαση της Νατάσας Ράγιου, ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος ευχήθηκε υγεία και χαρά, ενώ ευχαριστίες αποδόθηκαν στη συνδιοργανώτρια Περιφέρεια και στους μεγάλους χορηγούς «Ολυμπία οδό» και «3Ε».
Μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου στο χώρο θα υπάρχουν μουσικές, σαλτιμπάγκοι, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, ο συγγραφέας των παιδιών Βαγ. Ηλιόπουλος, θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια ξωτικών, θέατρο σκιών, παιχνίδια θησαυρού, Φιλαρμονικές (Αιγίου – Αιγείρας – Καλαβρύτων) και Χορωδίες, ΚΔΑΠ (Αιγίου – Διακοπτού), bubble shows, ζωγραφική, εναέρια show, λούνα πάρκ Ναυτοπροσκόπων κ.ά, με δωρεάν είσοδο (από 10 πμ έως 10 μμ), βάσει υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Apple Watch Series 12 επαναφέρει την κεραμική έκδοση μετά από 7 χρόνια
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Δωρεά αθλητικού υλικού από τον Σύλλογο «Πείρος» στην Αθλητική Ένωση Αλισσού ΦΩΤΟ
Apple: Στις 14 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το macOS 27 Golden Gate
Συντάξεις: Γιατί έμεινε στα συρτάρια η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης










