Παρνασσός: Επιχείρηση διάσωσης από 22 πυροσβέστες – Έσωσαν τον άντρα που είχε αποπροσανατολιστεί

Κατά τη διάρκεια της νύχτας έσπευσαν πυροσβέστες και άντρες της ΕΜΑΚ με ειδικά οχήματα, που κατάφεραν αρχικά να τον προσεγγίσουν και στη συνέχεια να τον οδηγήσουν σε ασφαλές σημείο.

Διασωση

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια που είχε ορειβάτης. Ο Παρνασσός γέμισε από πυροσβέστες και οχήματα της ΕΜΑΚ που πήραν μέρος στην επιχείρηση διάσωσης…

Ο Παρνασσός θα του θυμίζει πάντα την περιπέτεια που έζησε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο λόγος για ένα νεαρό ορειβάτη που αποπροσανατολίστηκε και κάλεσε σε βοήθεια. Κατά τη διάρκεια της νύχτας έσπευσαν πυροσβέστες και άντρες της ΕΜΑΚ με ειδικά οχήματα, που κατάφεραν αρχικά να τον προσεγγίσουν και στη συνέχεια να τον οδηγήσουν σε ασφαλές σημείο. Η ζωή του νεαρού δεν κινδύνευσε. Μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο για εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία του.

Όπως ανακοίνωση η Πυροσβεστική, η επιχείρηση διάσωσης στον Παρνασσό ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο ορειβάτης είχε εγκλωβιστεί σε ορεινή περιοχή του Παρνασσού, κοντά στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιερουσαλήμ. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στην επιχείρηση διάσωσης πήραν μέρος 22 πυροσβέστες με 3 οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. ΤΗΣ 7ης Ε.Μ.Α.Κ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να κινήθηκε με το αυτοκίνητό του από Δαύλεια προς Παρόρι και να συνέχισε μέχρι Αγία Μαρίνα ξεκινώντας την πεζοπορία.

Βασικό ρόλο στην περιπέτεια που έζησε στον Παρνασσό, έπαιξαν οι κακές καιρικές συνθήκες. Έτσι όταν άρχισε να νυχτώνει ειδοποίησε την Πυροσβεστική και άμεσα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments