Πάρος: Στον 18ο νεκρό μετανάστη ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Τηνο
Υπενθυμίζεται ότι η σορός του εντοπίστηκε από το Λιμενικό τις πρωινές ώρες της Τρίτης (28.12.2021) στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Φωκά Τήνου, στο πλαίσιο περιπολίας.
Σε μετανάστη που επέβαινε στο ιστιοφόρο που ανατράπηκε ανοιχτά της Πάρου ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στην Τήνο. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται, πλέον, στους 18.
Υπενθυμίζεται ότι η σορός του εντοπίστηκε από το Λιμενικό τις πρωινές ώρες της Τρίτης (28.12.2021) στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Φωκά Τήνου, στο πλαίσιο περιπολίας.
Άλλος ένας νεκρός μετανάστης είχε βρεθεί το πρωί της Δευτέρας (27.12.2021) στη θαλάσσια περιοχή Κιόνια της Τήνου και ήταν και αυτός επιβάτης του μοιραίου ιστιοφόρου.
Σύμφωνα με προφορικές μαρτυρίες από τους 63 διασωθέντες μετανάστες του ιστιοφόρου, και οι δύο άνδρες επέβαιναν στο σκάφος.
Οι νεκροί από τη ναυτική τραγωδία ανέρχονται πια στους 18, ενώ για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τρία άτομα μεταξύ των διασωθέντων που φέρονταν ως οι διακινητές των μεταναστών.
Το ιστιοφόρο ανετράπη την παραμονή των Χριστουγέννων ανοιχτά της Πάρου.
πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ»: Παρουσιάζει το μέλλον της εκπαίδευσης στην 90ή ΔΕΘ ΦΩΤΟ
Netflix Σεπτεμβρίος 2026: 16 νέες σειρές και 3 νέες σεζόν μέσα στο μήνα
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
Η παρουσία του Προμηθέα στο GNC 3on3 «Κώστας Πετρόπουλος» στον Μώλο ΦΩΤΟ
Windows: Πώς να δείτε τι καταναλώνει τον χώρο στον υπολογιστή σας
