Σταϊκούρας στην Πάτρα: «Δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα» – Ομιλία στη ΝΔ Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

«Λεφτοδεντρα δεν υπάρχουν» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, επισημαίνοντος «Θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλές θέσεις απασχολήσης».

Σταϊκούρας στην Πάτρα: «Δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα» - Ομιλία στη ΝΔ Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα βρίσκεται σήμερα Κυριακή 13/02/2022, υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Σταϊκούρας στην Πάτρα: «Δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα» - Ομιλία στη ΝΔ Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ο κ. Σταϊκούρας μιλώντας την κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ Αχαΐας, ανέφερε «Λεφτοδεντρα δεν υπάρχουν. Οφείλουμε να είμαστε σύνθετοι, προσεκτικοί και να κάνουμε το βέλτιστο για συνταξιούχους, εργαζόμενους και νέους.
Θέλουμε να είμαστε μια ειλικρινής κυβέρνηση που έχει κάνει τα κουμάντα της».

Επιπλέον ο κ. Σταϊκούρας επεσήμανε: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλές θέσεις απασχολήσης. Είναι εύκολο να λέμε πολιτικά τσιτάτα χωρίς να λογοδοτουμε. Εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Εμείς λέμε τι μπορούμε και τι όχι και λογοδοτουμε για αυτό. Επειδή εσείς μας έχετε στηρίξει καθημερινά και δίνετε αγώνες. Με ορθολογισμό σας λέω ότι είμαι ρεαλιστικά αισιόδοξος πως το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα επιβεβαιωθεί ότι η Ελλάδα αλλάζει και κοιτάει ψηλά»

Σταϊκούρας στην Πάτρα: «Δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα» - Ομιλία στη ΝΔ Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν, ο Αχαιός υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, οι βουλευτές Χριστίνα Αλεξόπουλου, Ιάσωνας Φωτήλας και Άγγελος Τσιγκρής, αυτοδιοικητικά, συνδικαλιστικά στελέχη και νεολαία.

Σταϊκούρας στην Πάτρα: «Δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα» - Ομιλία στη ΝΔ Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ Σταϊκούρας στην Πάτρα: «Δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα» - Ομιλία στη ΝΔ Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ Σταϊκούρας στην Πάτρα: «Δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα» - Ομιλία στη ΝΔ Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments