ΠΑΣΟΚ Αχαϊας: Μας δίνετε οξυγόνο να συνεχίσουμε να παλεύουμε
Δύο Ολομέλειες της Νομαρχιακής Επιτροπής στα Ζαρουχλέικα και στο Σαραβάλι.
Εγιναν το Σάββατο 5 Απριλίου δύο Ολομέλειες της Νομαρχιακής Επιτροπής στα Ζαρουχλέικα και στο Σαραβάλι.
Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας, Νίκος Μοίραλης, τόνισε: «Στο δρόμο προς την συνδιάσκεψη του Μαΐου συζητάμε με τους συντρόφους για την παράταξη μας, ανταλλάσσουμε απόψεις και δυναμώνουμε το οργανωτικό μας.
Αυτοί οι 20-25 σύντροφοι σε κάθε διαφορετικό σημείο που βρεθήκαμε μέχρι στιγμής (Ρίο, Παραλία, Ζαρουχλέικα, Σαραβάλι) με τις απόψεις τους, τις παρατηρήσεις τους, την αγωνία τους μας δίνουν οξυγόνο για να συνεχίσουμε να παλεύουμε.
Το ΠΑΣΟΚ ήταν κάποτε παντοδύναμο όταν είχε την βάση του στις οργανώσεις να ζυμώνεται… Η συνδιάσκεψη του Μαΐου ήταν η καλύτερη αφορμή για ξανά γνωριστούμε.
Ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο αυτοοργάνωσης, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για την παρουσία του στην Πάτρα.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αλυσίδες χιονιού: υποχρέωση και πρόστιμο Οκτ–Απρ
Στην Εθνική ομάδα ILCA 4 αθλήτρια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών ΦΩΤΟ
Με ένα αόρατο SMS Death μπορεί το Android κινητό σου να καταστραφεί ακόμη και αν δεν το ανοίξεις
Πότε κλείνουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα του 2026
Αποθεώθηκε στην Πάτρα ο Γιώργος Νταλάρας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
