ΠΑΣΟΚ: Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής ο Μητσοτάκης για την παταγώδη αποτυχία της διακυβέρνησής του

«Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, λες και ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του», υπογράμμισε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

ΠΑΣΟΚ

Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με αφορμή την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, που διεξήχθη υπό τη νέα σύνθεσή του στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουνίου.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, λες και ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του, ενώ λίγο – πολύ μας ανακοίνωσε ότι δεν αποδοκιμάστηκε από τους ψηφοφόρους».

Ακολούθως στην ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται πως «χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για την παταγώδη αποτυχία της πενταετούς διακυβέρνησης του σε κρίσιμους τομείς». Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΛΑ συνεχίζει καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό «ραγδαία αύξηση του κόστους ζωής, τα ολιγοπώλια σε διάφορους κλάδους της αγοράς, η διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και ο τραγέλαφος που ονόμασε αγροτική πολιτική, φέρουν την υπογραφή του ίδιου και της κυβέρνησης του».

«Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα επιμείνει στη δυναμική προγραμματική αντιπολίτευση»

Σημειώνεται επίσης πως «το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα επιμείνει στη δυναμική προγραμματική αντιπολίτευση απέναντι σε μια αμετανόητη πολιτικά κυβέρνηση, που εξέθρεψε τη διαφθορά και την ασυδοσία».

Καταληκτικά υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση πως είναι «μια κυβέρνηση που αθροίζει προβλήματα και όχι λύσεις. Μια κυβέρνηση λάτρη των διευθετήσεων συμφερόντων και όχι των πραγματικών μεταρρυθμίσεων προς όφελος των πολιτών».