ΠΑΣΟΚ: Έρχονται στην Πάτρα η Διαμαντοπούλου και ο Δούκας
Ηδη βρέθηκαν στην Πάτρα την προηγούμενη εβδομάδα ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου.
Δύο εβδομάδες έμειναν για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και οι επόμενες ημέρες στην Πάτρα θα έχουν έντονο ενδιαφέρον αφού αναμένονται στην πόλη για τις κεντρικές εκδηλώσεις τους οι υποψήφιοι του κόμματος.
Ηδη βρέθηκαν στην Πάτρα την προηγούμενη εβδομάδα ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου.
Προς τα τέλη αυτής της εβδομάδας αναμένονται στην Πάτρα η Αννα Διαμαντοπούλου και ο Χάρης Δούκας. Συγκεκριμένα, για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η ομιλία της Άννας Διαμαντοπούλου, στις 8 το βράδυ, σε αίθουσα του ξενοδοχείου My Way, ενώ την προσεχή Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, αναμένεται η έλευση του Χάρη Δούκα, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στις 8 το βράδυ, στο Royal.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να πραγματοποιήσει μία από τις τελευταίες προεκλογικές του εκδηλώσεις στην Πάτρα, λίγο πριν ανοίξουν οι εσωκομματικές κάλπες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα βρεθεί στην Πάτρα είτε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, είτε το Σάββατο 5 του μήνα, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο τόπος και η ώρα της ομιλίας του.
Εξαιρετικά πιθανό είναι να βρεθεί στην Πάτρα και ο Παύλος Γερουλάνος, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ακυρώσετε ένα email πριν το διαβάσει ο παραλήπτης σε Gmail, Outlook και Apple Mail
Ένα βίντεο του 2000 προέβλεψε τα AI chatbots και είναι ανατριχιαστικό
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας στην «Βραδιά Εμπορίου» ΦΩΤΟ
Φαρμακείο αυτοκινήτου: Αυτή είναι η νέα υποχρεωτική λίστα – Τι ελέγχει ο ΚΟΚ
Η λειτουργία του Apple Watch που λίγοι γνωρίζουν και ίσως σώσει ζωές
Τα εγκώμια της Παναγίας στο Γηροκομείο Πατρών ΦΩΤΟ
Πώς να κάψετε το λίπος στην κοιλιά χωρίς να πατήσετε στο γυμναστήριο
Η AI σχεδιάζει πλέον ιούς – Η ανακάλυψη που μπορεί να σώσει ζωές ή να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης
