ΠΑΣΠ ΑΕΙ Πάτρας: Εκδήλωση για τον Παλαιστινιακό λαό και θεματική ημερίδα

Και οι δύο εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Αστήρ

ΠΑΤΡΑ

Δύο εκδηλώσεις έχει προγραμματίσει η ΠΑΣΠ ΑΕΙ Πάτρας. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Αστήρ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης προς τον  Παλαιστινιακό λαό.

Η ΠΑΣΠ ΑΕΙ Πάτρας σε συνεργασία με τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ συνδιοργανώνουν μια πολιτική εκδήλωση για να συζητήσουν μεταξύ τους και να μάθουν οι νέοι τα σημερινά τεκταινόμενα στην ευρύτερη περιοχή.

Ομιλητές θα είναι οι:

1. Μισέλ Αμπού Χάντμπα:  «Δίχως δικαιοσύνη δεν υπάρχει ειρήνη, η ανάγκη για ειρηνική συνύπαρξη των λαών της Παλαιστίνης και του Ισραήλ σε δυο κράτη»

2. Σαμίρ Αμπντέλ Σαλάμ: «Το παλαιστινιακό ζήτημα σήμερα. Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Παλαιστίνιοι για ανεξάρτητο κράτος»

Η δεύτερη εκδήλωση είναι μια θεματική ημερίδα, που διοργανώνει η  σπουδάζουσα οργάνωση της Ιατρικής (ΠΑΣΠ Ιατρικής) αυτή την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και απευθύνεται στους φοιτητές της Ιατρικής.

Στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Αστήρ» θα ξεκινήσει η εκδήλωση με κυρίαρχο θέμα τον Ρόλο της ακτινοδιαγνωστικής και της Ακτινοθεραπείας στους όγκους του ΚΝΣ.

Ομιλητές της εκδήλωσης:

1. Φραγγίδης Γιώργος Μαιευτήρας-Γυναικολόγος (Υπεύθυνος τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Κιλκίς)

2. Σολωμού Κατερίνα (Καθηγήτρια Ακτινοδιαγνωστικής Ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, Αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΠΑΣΟΚ)

3. Σπυροπούλου Δέσποινα (Ακτινοθεραπεύτρια Ογκολόγος, επίκουρη καθηγήτρια Ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Πατρών)

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments