Πατέλης για την ομοφοβική επίθεση Στίγκα: «Σιγά μη φοβηθώ»

Η απάντηση του Βασίλη Πατέλη, διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού στον πρόεδρο των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα.

Πατέλη

Με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας απάντησε στην ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Ομοφοβική επίθεση Στίγκα από το βήμα της Βουλής – Τι είπε στον Πατέλη

Νωρίτερα ο πρόεδρος των Σπαρτιατών αναφέρθηκε στον διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, διερωτώμενος σχετικά με το άρθρο που πρέπει να χρησιμοποιήσει. «Βγήκε μέχρι και ο, ο/η δεν ξέρω Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει λέει και το εποχικό επίδομα στον σερβιτόρο ανεργίας του σερβιτόρου, της καμαριέρας και όλων όσων δουλεύουν νυχθημερόν στο τουρισμό για φραγκοδίφραγκα. Το κλασσικό αριστούργημα των τεμπέληδων» είπε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, με την προεδρεύουσα, Όλγα Γεροβασίλη και να ζητά να αφαιρεθούν από τα πρακτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Στίγκας.

Λίγο αργότερα, ο Αλέξης Πατέλης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, φωτογραφία με δύο αυτοκόλλητα που έγραφαν «σιγά μη φοβηθώ».