Πάτρα – 25η Μαρτίου: Η δημοτική αρχή στον εορτασμό της επετείου της Ελληνικής επανάστασης του 1821
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και οι Παναγιώτης Μελας, Βίβιαν Σαμούρη και Τάκης Πετρόπουλος στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Ελληνικής επανάστασης του 1821 στην Πάτρα.
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, τιμώντας την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης της 25 Μαρτίου 1821, παρέστη στην Δοξολογία στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας και στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση.
Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος.




Σε δήλωσή του προς τα ΜΜΕ ο Κώστας Πελετίδης τόνισε: «Τιμούμε όλους εκείνους που έκαναν την Επανάσταση του 1821 και αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Σήμερα πρέπει να πάρουμε αυτό το μήνυμα. Δεν μπορούμε να ζούμε σαν σκλάβοι, δεν μπορούμε να ζούμε σαν δούλοι, δεν μπορούμε να τους έχουμε στο σβέρκο μας. Πρέπει να κάνουμε τη δική μας επανάσταση, ώστε ο λαός που αγωνίζεται και δημιουργεί τα πάντα να είναι κυρίαρχος, να έχει αυτά που παράγει και να μην του απομυζούν τους κόπους του. Δρόμος ωραίος η διεκδίκηση των δίκιων μας».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Στο βυθό της Άνδρου αρχαίο ναυάγιο ΦΩΤΟ
«Τηγανητά» αυγά χωρίς σταγόνα λάδι: Το μυστικό που απογειώνει τη γεύση και σώζει θερμίδες
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Εθελοντική αιμοδοσία στην Κλειτορία για την Τράπεζα Αίματος του συλλόγου ΦΩΤΟ
Ξίδι στην είσοδο: Το μυστικό για τα έντομα & τι να προσέξετε
Αίγιο: Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών στην Παναγία Τρυπητή τον Αύγουστο
