Πάτρα: 55χρονος θύμα revenge porn- Τον εκβιάζουν και του ζητούν 85.000 ευρώ ΒΙΝΤΕΟ

Ο 55χρονος άνδρας ανταποκρίθηκε σε μηνύματα στο facebook και έστειλε σε κοπέλα βίντεό του, κάτι που έκανε και εκείνη.

Πάτρα

Λίγο καιρό μετά την υπόθεση revenge porn με κοπέλες από την Πάτρα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, μία νέα περίπτωση βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά θύμα εκδικητικής πορνογραφίας είναι ένας 55χρονος από την Πάτρα, τον οποίο εκβιάζουν ζητώντας του 85.000 ευρώ ώστε να μην δημοσιοποιηθεί βίντεο με προσωπικές του στιγμές.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας ανταποκρίθηκε σε μηνύματα στο facebook και έστειλε σε κοπέλα βίντεό του, κάτι που έκανε και εκείνη. Μετά από λίγο καιρό η κοπέλα τον εκβίασε και του ζήτησε, προκειμένου να μην τα δημοσιοποιήσει, να της καταθέσει σε λογαριασμό που του έστειλε 85.000 ευρώ. Για να τον τρομάξει, ανέβασε ένα screen shot από το βίντεο στο προφίλ του.

Σχετικά με την υπόθεση μίλησε στο «Mega Καλημέρα» ο δικηγόρος του θύματος, Δημήτρης Γκαβέρας.

«Ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι θύμα σε αυτές τις υποθέσεις. Υπάρχουν και άλλα κυκλώματα που δρουν παράλληλα. Το θύμα σε αυτή την υπόθεση είναι ένας 55χρονος άνδρας. Δημοσιοποιήθηκε υλικό σε γνωστό διαδικτυακό ιστότοπο screenshot από προσωπικό του βίντεο, αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτό και απαιτήθηκε χρηματικό ποσό για να μη δημοσιοποιηθούν προσωπικές στιγμές του 55χρονου», είπε ο δικηγόρος.

Έχει κατατεθεί μήνυση και εχει οριστεί δικάσιμος για αρχές Νοεμβρίου.