Πάτρα – 6η ΥΠΕ: Η κόντρα Λεπίδα – Καρβέλη και οι φάκελοι που θ’ «αποκαλύψουν» πολλά – Η αίτηση στον Εισαγγελέα

Η νομική υπηρεσία της 6ης ΥΠE φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

6η ΥΠΕ

Αίτηση στον Εισαγγελέα Εφετών κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου ο Φώτης Λεπίδας.

Όπως αναφέρει σε αυτή: «Επανέρχομαι ενώπιον σας, διαμαρτυρόμενος για τα όσα μέχρι σήμερον έχουν λάβει η δεν έχουν λάβει χωρα εκ μέρους Σας αλλά και εκ μέρους των εισαγγελικών λειτουργών της δικής σας εποπτείας επ’αφορμή των αιτήσεων μου και των μηνύσεων μου κατά Ιωάννη Καρβέλη που σχετίζονται και αφορούν αυτόφωρα κακουργήματα τα οποία αποδεικνύονται παραχρήμα όπως αυτό της αρπαγής, κατοχής, επεξεργασίας κ.ο.κ του Αρχείου και των φακέλων των υποθέσεων (άνω των 4000) που χειρίσθηκα και χειρίζομαι ως νομικός σύμβουλος της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με επαπειλούμενη ζημία και βλάβη εμού άνω των 4.000.000 ευρώ αφού δια των πράξεων του αυτών προσπαθεί να αντλήσει στοιχεία, να διαστρεβλώσει περιεχόμενα, να εξαφανίσει στοιχεία κ.ο.κ που ευρίσκονται στο ανωτέρω αρχείο, ώστε να δημιουργήσει εγκληματικά αποδείξεις της ανωτέρω δήθεν ζημίας, εις βάρος μου .

Σας έχω δια της μηνυτήριας αναφοράς μου και των σχετικών αιτήσεών μου, αναλύσει εμπεριστατωμένα όλα τα θέματα που αφορούν την υπόθεση και τις εγκληματικές πράξεις του κ. Καρβέλη και των συνεργών του.
Εκτός από την υβριστική και απαράδεκτη συμπεριφορά του Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ Παϊσίου που σας έχω ήδη εκθέσει και τις παράνομες πράξεις και παραλήψεις της αντιεισαγγελέως κας Νικολακοπούλου στην υπόθεση αυτή δεν έχω δεί κάποια άλλη ενέργεια στα πλαίσια των καθηκόντων σας.

Δεν θα ήθελα να πιστέψω πώς η ιδιότητα των παραβατών, καλύπτει τις παράνομες ενέργειές τους λόγω της περίφημης esprit de corps και λόγω της μη νόμιμης αντίληψης πώς τα πρόσωπα κάθε εξουσίας (διοικητικής, δικαστικής, συνδικαλιστικής κ.ο.κ) εκφεύγουν των ορίων των νόμων.

Επειδή επαναλαμβάνω πώς οι πράξεις και παραλήψεις, που έχω καταγγείλει και που και με την παρούσα καταγγέλλω προκαλούν σε μένα βλάβη κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική πολύ πάνω από το κακουργηματικό όριο των 120.000 ευρω και κατά συνέπεια είναι κακουργηματικής μορφής.

Επειδή δια τω ανωτέρω εγκληματικών πράξεων επιχειρείται –εξ αντικειμένου τουλάχιστον- η φίμωσή μου για όσα οι εγκληματούντες γνωρίζουν πώς γνωρίζω .

Επειδή ήδη επι πολλές ημέρες οι αρμόδιοι με ταλαιπωρούν με ένα απιστευτο γαΙτανάκι παραπομπών «από τον Αννα στον Καγιάφα»

Επειδή είναι αδύνατον ως πολίτης και ως λειτουργός να δεχθώ μοιρολατρικά την εγκληματική αδράνεια των θεσμών.

Μες την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.
ΑΙΤΟΥΜΑΙ τις έστω και τώρα νόμιμες ενέργειές σας.

Πάτρα 18.11.2022
Ο Αιτών

ΦΩΤΗΣ Κ. ΛΕΠΙΔΑΣ
Δικηγόρος»

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ

Η καταγγελία της σύμβασης του νομικού συμβούλου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Φώτη Λεπίδα, από τον διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις πολιτικών και μη προσώπων της Δυτικής Ελλάδας.

Οπως έχει γράψει ήδη η εφημερίδα «Πελοπόννησος», που αποκάλυψε και τη συγκεκριμένη εξέλιξη, είναι μία υπόθεση που θα μας απασχολήσει επί μακρό χρονικό διάστημα. Πέραν αυτού, αναμένεται να βγουν σταδιακά στην επιφάνεια πολλοί φάκελοι ιδιαίτερα επιβαρυντικοί για κάποιους. Αν δε η δικαιοσύνη, στην οποία έχει ήδη πάει το θέμα μετά τις μηνύσεις που κατατέθηκαν και από τις δύο πλευρές αλλά και τις συνεχείς αναφορές προς τον εισαγγελέα που καταθέτει ο κ. Λεπίδας, αποφασίσει να ανοίξει πλήρως όλες τις υποθέσεις της νομικής υπηρεσίας της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, θα αποκαλυφθούν πολλά.

Ηδη με τηλεφωνήματά τους μέλη της υγειονομικής κοινότητας της ευρύτερης περιφέρειάς μας, καταθέτουν προσωπικές τους εμπειρίες που αφορούν τον χειρισμό δικών τους υποθέσεων.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή η υπόθεση αυτή συμπαρασύρει και τρίτα πρόσωπα που δεν σχετίζονται με την υπόθεση αυτή αλλά, επιστρατεύονται για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένους σκοπούς, η άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης κρίνεται αναγκαία.

Αυτό υπογραμμίζουν πρόσωπα του πολιτικού και υγειονομικού χώρου.
Σημειώνουμε ότι μέχρι σήμερα ο κ. Καρβέλης έχει αποφύγει να τοποθετηθεί και να σηκώσει το γάντι που έχει ρίξει πολλές φορές με τις ανακοινώσεις του και τις αναφορές του ο κ. Λεπίδας. Σε κάθε σχετικό ερώτημα που του θέτουμε επαναλαμβάνει την ίδια απάντηση που μας έδωσε από το πρώτο μας δημοσίευμα: «Το θέμα έχει πάει στη δικαιοσύνη κι αυτή θα το χειριστεί και θα μιλήσει».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΑ
ΠΑΤΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΦΛΟΚΑ
Καλάβρυτα