Πάτρα: Αυτός είναι ο 47χρονος που έχασε τη ζωή του στο Παναχαϊκό – ΦΩΤΟ
Ο Δημήτρης Παπακωστόπουλος είναι ο 47χρονος Πατρινός κυνηγός που βρέθηκε σήμερα νεκρός στο Παναχαϊκό όρος.
Μοιραία κατάληξη είχε η εξόρμηση για κυνήγι στο Παναχαϊκό όρος για τον 47χρονο Δημήτρη Παπακωστόπουλο, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από το μεσημέρι της Τετάρτης
Ο Δημήτρης Παπακωστόπουλος, ήταν ιδιοκτήτης καφετέριας και συγκεκριμένα του Coffee Brands που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατρέως και Κορίνθου. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός στο Παναχαϊκό – ΦΩΤΟ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr, ο άνδρας βρέθηκε από ορειβατική ομάδα διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρα και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Δούκα». Μαζί τους ήταν και τρεις φίλοι του κυνηγοί.

Ο σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ ΠάτραςΗ σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν 10 το πρωί της Πέμπτης 15/12/2022. Δίπλα στον 47χρονο βρίσκονταν τα κυνηγετικά του σκυλιά.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ
Τα ίχνη του 47χρονου Δημήτρη Παπακωστόπουλου, χάθηκαν από το μεσημέρι της Τετάρτης 14/12/2022 στο Παναχαϊκό, όταν πήγε μόνος του για κυνήγι πέρδικας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr μέχρι και σήμερα νωρίς το πρωί το κινητό του τηλέφωνο ήταν «ανοιχτό», ενώ σηκώθηκε και drone της Πυροσβεστικής, χωρίς ωστόσο κάποια αποτελέσματα, λόγω της πυκνής ομίχλης στο σημείο.

Οι αναζητήσεις από του ορειβάτες διασώστες της 6ης ΕΜΑΚ με τη συνδρομή πλέον και των δυο σκύλων της Μονάδας, επικεντρώθηκαν σε ρεματιά όπου γίνεται το κυνήγι της πέρδικας. Στις έρευνες μετείχαν κυνηγοί φίλοι του αγνοούμενοι και άτομα που γνωρίζουν καλά την περιοχή του βουνού.

Αρχικά οι ολονύκτιες έρευνες εστιάστηκαν στο αιολικό πάρκο του Παναχαϊκού και σε σημεία που συνήθιζε να επισκέπτεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», περίπου στις 7.50μμ της Τετάρτης, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του σταθμευμένο στη θέση «βρύση Καλογέρα» κοντά στη δεύτερη ανεμογεννήτρια, ωστόσο ο ίδιος παρέμενε άφαντος. Φίλος που τον αναζητούσε κάλεσε στην έκτακτη γραμμή βοήθειας «112» και ενημέρωσε τις Αρχές, με την κινητοποίηση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής να είναι άμεση.

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, 10 στελέχη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και ο «Δούκας», ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Μονάδας, προσέγγισαν το σημείο και αμέσως ξεκίνησαν τις αναζητήσεις.
Στα «τυφλά» οι έρευνες για τον αγνοούμενο κυνηγό στο Παναχαϊκό
Η επιχείρηση διάσωσης στην οποία συμμετείχαν και εθελοντές γνώστες της περιοχής διεξήχθη κάτω από αντίξοες συνθήκες τόσο λόγω του δύσβατου, όσο και της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Αιγιάλεια: Αναβάλλεται η εκδήλωση του ΚΚΕ στην Κουνινά λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ζώδια και σχέσεις:Τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις!
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
