Πάτρα: Αγωνία για 14χρονο που εξαφανίστηκε με το ΙΧ του παππού του, το οποίο τράκαρε!
Η Άμεση Δράση και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχουν κινητοποιηθεί και πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του ανήλικου
Στις αρχές της Πάτρας έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός μετά την εξαφάνιση ενός 14χρονου αγοριού, το οποίο αγνοείται από σήμερα (2/8/2025) το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή των Βραχνεΐκων.
Μάλιστα η Άμεση Δράση και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχουν κινητοποιηθεί και πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του ανήλικου.
Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 14χρονος φέρεται να πήρε το αυτοκίνητο του παππού του χωρίς να γίνει αντιληπτός από την οικογένειά του και να κατευθύνθηκε προς την Κάτω Αχαΐα και λίγες ώρες αργότερα, οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του στις Αρχές.
Όμως σήμερα το μεσημέρι το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή των Λαμπραίικων. Εκεί έφερε εμφανή σημάδια μικρής σύγκρουσης, ενώ η πόρτα του οδηγού ήταν ανοιχτή, εντείνοντας την ανησυχία για την τύχη του παιδιού.
Παράλληλα από τότε δεν έχει υπάρξει κανένα ίχνος του 14χρονου, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή. Ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις “χτενίζουν” σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο, ενώ παράλληλα εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια γύρω από την εξαφάνισή του.
Πλέον οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, καθώς η αγωνία της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας κορυφώνεται.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Στο Δεσινό Καλαβρύτων της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Εκατομμύρια οδηγοί «εγκαταλείπουν» το Google Maps για αυτή την εφαρμογή: Δεν έχει διαφημίσεις και δεν θέλει ίντερνετ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
