Πάτρα: Αναχωρεί στις 4 Φεβρουαρίου για Κηφισιά η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής

Θα συμμετάσχει στο 5ο Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών Κηφισιάς

Πάτρα: Αναχωρεί στις 4 Φεβρουαρίου για Κηφισιά η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής

Αναχωρεί το Σάββατο για την Κηφισιά, η 60μελής Παιδική Χορωδία της «Πολυφωνικής», προκειμένου να λάβει μέρος στο 5ο Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών Κηφισιάς, που οργανώνει και φέτος και πάντα με εξαιρετική επιτυχία, το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «Απόλλων Μουσηγέτης».

Στο Φεστιβάλ, που έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω των 10 χρόνων του οργανωτή φορέα, θα λάβουν μέρος επίσης, οι Παιδικές Χορωδίες: Κηφισιάς, Βριλισίων και Λεόντειου Σχολής Νέας Σμύρνης Αθήνας- Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Η επετειακή αυτή συναυλία, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος» [Μυρσίνης και Διονύσου] το Σάββατο το απόγευμα στις 6.00.

Πάτρα: Αναχωρεί στις 4 Φεβρουαρίου για Κηφισιά η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής

Αρετούσα Νικολοπούλου

Η Παιδική Χορωδία της «Πολυφωνικής», που προσκαλείται για τρίτη φορά σε αυτό το Φεστιβάλ, θα ερμηνεύσει τα έργα: «Once Upon a December», Στίχοι: Lynn Ahrens, του Stephen Flaherty, «Cantemos a Maria», Παραδοσιακό, Επεξεργασία: Juan Tony Guzman, «Chim Chim Cher –EE», από το έργο «Μary Poppins», των Richard M. Sherman & Robert B. Sherman, σε επεξεργασία: Harry Simeone «Το τραγούδι των σειρήνων», του Ανδρέα Ζαφειρόπουλου και «Χορός μετά την εκκλησία», παραδοσιακό Κέρκυρας, καταγραφή- προσαρμογή: Ανδριάνα Συριμή.

Τη χορωδία θα διευθύνει η Αρετούσα Νικολοπούλου, ενώ πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά. Θα συνοδεύσουν, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Μο Σταύρος Σολωμός, ο Έφορος Δημ. Σχέσεων του Δ.Σ., Γιάννης Αλεξόπουλος και στελέχη της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments