Πάτρα: «Αναψαν φωτιές» κάμερες και πιτζάμες στον «Αγ. Ανδρέα»

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ συνδικαλιστών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Αγιος Ανδρέας», στην Πάτρα.

Πάτρα: «Αναψαν φωτιές» κάμερες και πιτζάμες στον «Αγ. Ανδρέα»

Η πολύκροτη ιστορία με τις «πιτζάμες» του αν. διοικητή Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας» κατά τη διάρκεια φερόμενης αιφνίδιας επίσκεψης στα «Επείγοντα», προκειμένου να διαπιστώσει αν το προσωπικό δεν ήταν στη θέση του, προκάλεσε την αντίδραση της παράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων», που έβαλε κατά του πρ. προέδρου του Σωματείου τους, Κώστα Πετρόπουλου.

«Δυσκολευόμαστε να τον φανταστούμε να περιφέρεται με πιτζάμες. Να μας υποδείξει ο καταγγέλλων με ποιο λογισμικό μέσω κινητού υπάρχει πρόσβαση σε κρυφές κάμερες σε εσωτερικούς χώρους. Είναι ιστορία, αποκύημα της φαντασίας του, ο οποίος αρέσκεται στο να πλάθει ιστορίες τραβηγμένες από τα μαλλιά, έχοντας το βλέμμα σε εκλογή του στην Αυτοδιοίκηση, στη δημιουργία εντυπώσεων για να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας και να αυτοπροβάλλεται, θυσιάζοντας τα πάντα στον βωμό της καλπάζουσας ματαιοδοξίας του» ανάφερε η ΑΚΕ, που θεωρεί έτσι «κατάπτυστο το να υπονοείται πως οι εργαζόμενοι φοβούνται έλεγχο, επειδή δεν είναι στο πόστο τους».

Επιπλέον, αποκαλούν τον κ. Πετρόπουλο (νυν αντιπρόεδρο του σωματείου «απόντα, αλλά με άποψη επί παντός επιστητού, που επικαλείται πάντα “ψιθύρους” σε βαρύγδουπες καταγγελίες του, ενώ είναι κλεισμένος σε κοντέινερ, διαβάζοντας εφημερίδες, βλέποντας τηλεόραση και ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα με μόνο επίτευγμά του την απογύμνωση του συνδικαλιστικού χώρου από το κύρος του, με κακοδιαχείριση και συκοφαντίες». Στη φιλοκυβερνητική ΑΚΕ απάντησε, χθες, ο Κώστας Πετρόπουλος, καταλογίζοντάς της στήριξη των διοικούντων, χαρακτηρίζοντας με τη σειρά του «λασπολόγους» τους επικεφαλής της ΑΚΕ, λέγοντας πως όχι αυτός, αλλά μέλος άλλης παράταξης ενημέρωσε για το θέμα το ΔΣ, επιμένοντας ωστόσο στη λειτουργία καμερών και σε ζητήματα καταπίεσης των εργαζομένων.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments