Πάτρα: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 180 θέσεις σχολικών καθαριστριών

Οι υποψήφιες για τις θέσεις των σχολικών καθαριστριών έχουν περιθώριο υποβολής ενστάσεων δύο εργάσιμες ημέρες, δηλαδή Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Δήμος Πατρέων

Από  το Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα 3 Σεπτεμβρίου 2021 αναρτήθηκαν στο site του Δήμου Πατρέων καθώς και στους πίνακες ανακοινώσεων, τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης για την πλήρωση των 180 θέσεων σχολικών καθαριστριών πλήρους απασχόλησης για το σχολικό έτος 2021-2022

Σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ το περιθώριο υποβολής ενστάσεων είναι δύο (2) ημέρες, δηλαδή Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Την Τετάρτη θα αξιολογηθούν τυχόν ενστάσεις που ήθελαν υποβληθεί προκειμένου, να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα και οι επιτυχούσες  να  αναλάβουν  άμεσα Υπηρεσία.

Η δημοτική αρχή ευχαριστεί δημόσια τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου για την αμεσότητα της αξιολόγησης-μοριοδότησης των 817 αιτήσεων συμμετοχής, σύμφωνα με τα κριτήρια που έθετε υπόψη η ΚΥΑ,  μέσα στον ελάχιστο χρόνο που έδωσε η Κυβέρνηση για την έκδοση των αποτελεσμάτων,  προκειμένου οι σχολικές καθαρίστριες να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρούσματα
Χρηματοδότηση
ΠΑΤΡΑ
Αστυνομία