Πάτρα: Αναβαθμίστηκαν οι χώροι του 3ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου (πρώην ΠΙΚΠΑ)
Παραχωρήθηκαν επιπλέον αίθουσες για τη λειτουργία του σχολείου.
Μια εποικοδομητική συζήτηση είχε σήμερα το πρωί, Τρίτη 4 Οκτωβρίου, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Η συνάντηση έγινε στο χώρο του πρώην ΠΙΚΠΑ στην οδό Μαιζώνος στο κέντρο της Πάτρας, όπου στεγάζεται το 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και πρόσφατα η 6η ΥΠΕ παραχώρησε επιπλέον αίθουσες για τη λειτουργία του σχολείου.
Διοικητής και Δήμαρχος αντάλλαξαν απόψεις για την περαιτέρω αναβάθμιση των χώρων του 3ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και την ανάπτυξη των υποδομών του κτιρίου, που ανήκει στην 6η ΥΠΕ.
«Εμείς το γνωρίζετε, ότι είμαστε πάντα δίπλα σας, με προτεραιότητα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες και στόχο την κάλυψη των αναγκών τους και τη φιλοξενία τους υπό τις κατάλληλες και ασφαλείς συνθήκες», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης.
Ο Δήμαρχος Πατρέων ευχαρίστησε θερμά τον κ. Καρβέλη για τη συνεργασία, η οποία μπήκε σε τροχιά υλοποίησης παρεμβάσεων που θα ξεκινήσουν σύντομα στους χώρους του σχολείου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γαρμπή – Σχοινάς: Θα πληρώσουν αδρά για εμφανίσεις που δεν έγιναν
Ελ Νίνιο: Τι είναι το φαινόμενο που μας ανησυχεί ιδιαίτερα και πώς επηρεάζει την Ελλάδα
iPhone 18 Pro: Όλα όσα γνωρίζουμε για την τιμή, τα χαρακτηριστικά και την κυκλοφορία
Το Orofws Acting Hub έρχεται στην Πάτρα – Ένας νέος χώρος για τέχνη, πολιτισμό και δημιουργία ΦΩΤΟ
Μπύρα χωρίς αλκοόλ: Τι κρύβεται πίσω από το «0%»;
