Πάτρα: Αναβλήθηκε η δίκη «ορεξάτου» 47χρονου άνδρα – Εστελνε μηνύματα σε 13χρονη

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου, ο άνδρας μετά την σύλληψή του δήλωσε οπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδας «Πελοπόννησος» «μετανιωμένος» και…«βλάκας» όμως αυτό δεν τον έσωσε!

ΠΑΤΡΑ

Aναβλήθηκε τελικά, λόγω απουσίας του δικηγόρου της οικογένειας της ανήλικης, Κωνσταντίνου Κρεμμύδα, η δίκη με κατηγορούμενο τον 47χρονο από τα Ζαρουχλέϊκα ο οποίος συνομιλούσε ερωτικά στο διαδίκτυο με την ανήλικη και μάλιστα με αισχρές φράσεις. Οπως είναι γνωστό, ο πατέρας της του έστησε παγίδα και τελικά η Αστυνομία τον συνέλαβε.

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου, ο άνδρας μετά την σύλληψή του δήλωσε οπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδας «Πελοπόννησος» «μετανιωμένος» και…«βλάκας» όμως αυτό δεν τον έσωσε! Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες, οι οποίες «περιγράφονται» μέσα στην δικογραφία, ο συγκεκριμένος άνδρας έστειλε στο κοριτσάκι αισχρά σεξουαλικά μηνύματα και του ζητούσε ακόμη και… γυμνές φωτογραφίες! Αυτά είδαν η μητέρα και ο πατέρας της, με τον δεύτερο να στήνει παγίδα.

Ο 42χρονος πατέρας άρχισε να επικοινωνεί με τον φερόμενο ως δράστη στην θέση της κόρης του. Εκλεισε μαζί του ραντεβού σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα και εμφανίστηκε μαζί με δύο φίλους του πυγμάχους. Και ο ίδιος είναι πυγμάχος. Οι δύο φίλοι του, πυγμάχοι, έκαναν τον κατηγορούμενο ως παιδεραστή τουλούμι στο ξύλο!

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Κρεμμύδα, η μικρή ήταν σε κατάσταση σοκ και φανερά ντροπιασμένη και για τους γονείς της. Όμως και οι δύο την στήριξαν και στάθηκαν στο πλευρό του παιδιού τους!

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ