Πάτρα – Αγγελόπουλος για σύμπλευση Νικολόπουλου με Βελόπουλο: «Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»

Σε ομιλία του στη Δυτική Αχαΐα τη Δευτέρα 29 Μάη ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμπαράταξη του Νίκου Νικολόπουλου με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Πάτρα - Αγγελόπουλος για σύμπλευση Νικολόπουλου με Βελόπουλο: «Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»

Σε ομιλία του στη Δυτική Αχαΐα τη Δευτέρα 29 Μάη ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμπαράταξη του Νίκου Νικολόπουλου με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, παραθέτουμε το απόσπασμα:

«Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! Ο Νίκος Νικολόπουλος, γνωστός γυρολόγος πολιτικός (ξεχάσαμε με πόσα κόμματα έχει κατέβει) αντικομμουνιστής και συκοφάντης του ΚΚΕ και της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, που εδώ και καιρό προσπαθούσε να βρει ακροδεξιό απάγκιο με πρόσβαση στα βουλευτικά έδρανα, συμπαρατάσσεται με τον Κυριάκο Βελόπουλο και το κόμμα του στις εκλογές της 25ης Ιούνη.

Είναι η καλύτερη απόδειξη για το πώς το σύστημα αξιοποιεί αυτόν τον χώρο, κρατώντας πρόσωπα και κόμματα “στον πάγο” ή σε “περιφερειακούς” ρόλους, μέχρι να ξαναχρειαστεί τις υπηρεσίες τους. Ο συγκεκριμένος, αξιοποιήθηκε από το σύστημα πριν πέντε χρόνια για να χτυπήσει τον Πελετίδη, αλλά το ανάστημά του αποδείχτηκε πολύ μικρό για να σπιλώσει τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας.

Ο λαός μας πρέπει να καταδικάσει συνολικά, τόσο στις εκλογές όσο και σε κάθε χώρο δουλειάς, στις γειτονιές, στις σχολές και τα σχολεία, κάθε είδους φασιστικά, ακροδεξιά, ρατσιστικά μορφώματα, όποιο προσωπείο και αν φορούν.

Να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη. Γιατί το ΚΚΕ παλεύει ενάντια στο σύστημα που θρέφει στον κόρφο του τους διάφορους “Νικολόπουλους” και λοιπούς “χρήσιμους”, για να τους αξιοποιεί όποτε τους χρειάζεται.»

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ερύμανθος - Θεόδωρος Μπαρής: Δυναμική συγκέντρωση και με δυνατά έργα - ΦΩΤΟ
Πάτρα: Απόψε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βασίλη Αϊβαλή
Καιρός: «Καλοκαίρι» το διήμερο στην Πάτρα - Πότε έρχονται βροχές
Αχαΐα: Που θα γίνονται δωρεάν rapid test σήμερα 22 Σεπτεμβρίου