Πάτρα: Ανοικτό μέχρι τις 2 Ιανουαρίου το Υπνωτήριο του Δήμου

Οι άστεγοι θα διαμείνουν σε χώρους του κτιρίου επί της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη και η υποδοχή θα γίνεται τις ώρες από 7μμ έως 9μμ και η φιλοξενία των Αστέγων θα είναι δυνατή έως τις 9:00 το πρωί της επόμενης.

ΠΑΤΡΑ

Από την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, μέχρι και αύριο, Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, θα φιλοξενηθούν στο Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Πατρέων και του Κοινωνικού του Οργανισμού όσοι άστεγοι συμπολίτες επιθυμούν, για να περάσουν τις γιορτινές μέρες της Πρωτοχρονιάς.

Οι άστεγοι θα διαμείνουν σε χώρους του κτιρίου επί της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη και η υποδοχή θα γίνεται τις ώρες από 7μμ έως 9μμ και η φιλοξενία των Αστέγων θα είναι δυνατή έως τις 9:00 το πρωί της επόμενης. Η διαμονή στον χώρο παρέχει την δυνατότητα για μπάνιο και σίτιση.

ΠΑΤΡΑ

Για τη διαμονή τους στο χώρο χρειάζεται να έχουν κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και νόμιμης διαμονής στην χώρα (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα ασύλου κλπ).

Για την ενημέρωση των αστέγων που ζουν στην Πάτρα, η Ομάδα Δρόμου θα περιηγηθεί στην πόλη, προκειμένου να εντοπίσει πιθανά σημεία που διαμένουν συμπολίτες που δεν έχουν στέγη και να τους ενημερώσει για την δυνατότητα διαμονής τους στο Υπνωτήριο.

Σε κάθε περίπτωση άστεγοι που θέλουν να ενταχθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πέραν της εορταστικής περιόδου ή των ημερών ψύχους, μπορούν να ενημερωθούν για τις αναγκαίες διαδικασίες προκειμένου να ενταχθούν στο Υπνωτήριο και το Ανοικτό Κέντρο Ημέρας.

ΠΑΤΡΑ

Παρακαλούνται επίσης, οι συνδημότες που εντοπίζουν άστεγα άτομα να επικοινωνούν, κατά τις ώρες 8:00 – 21:00, στο τηλέφωνο: 2610 342995 & 2614 400300.

Οι Δομές Αστέγων λειτουργούν από τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments