Πάτρα: Ανοικτό το Δημοτικό Υπνωτήριο λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών
Έως την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου
Από τον Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό (ΚΟΔΗΠ), ανακοινώνεται ότι θα λειτουργήσει το Υπνωτήριο (Μπουκαούρη 100 και Γούναρη) για την φιλοξενία αστέγων από σήμερα Δευτέρα 13 έως και την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.
Αν παραστεί ανάγκη για συνέχιση έκτακτης λειτουργίας του Υπνωτηρίου, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.
Η υποδοχή των ενδιαφερομένων για τη φιλοξενία τους στην Δομή, θα γίνεται κατά το διάστημα 7 μ.μ. – 9 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, κάρτα ασύλου κλπ).
Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν κατά τις ώρες 8 π.μ – 3 μ.μ. και 8 – 9 μ.μ. και σε έκτακτη ανάγκη μόνο, έως τις 10 μ.μ., στα τηλέφωνα: 2614400640, 2614400642 και 2614400648.
Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) λειτουργεί το Υπνωτήριο στο πλαίσιο της Πράξης «Συνέχιση δράσης Δομές Φιλοξενίας Αστέγων Δήμου Πατρέων: Υπνωτήριο» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027», ΕΣΠΑ 2021-2027, δράσεις ΕΚΤ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Υψηλές δόσεις βιταμίνης C και καρκίνος: Τι αποκαλύπτει η νέα μεγάλη κλινική μελέτη
Νέο ξεκίνημα από την Ομάδα Εθελοντών «Διέξοδος» στο Αίγιο
Το AI προκαλεί σεισμό στη λογοτεχνία με ένα από τα best sellers της χρονιάς
Μπορεί η κρεατίνη να χτίσει μυς στον καναπέ; Τι αποκαλύπτει νέα μεγάλη μελέτη
Γάμος στην Τοσκάνη για Νταμιάνο Νταβίντ και Ντοβ Κάμερον ΦΩΤΟ
