Πάτρα: Αντικαταστάθηκαν 147 παλαιοί κάδοι απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης
Ο Δήμος καλεί όλους τους κατοίκους και τους επαγγελματίες να συμβάλλουν στην καθημερινή προσπάθεια της Διεύθυνσης Καθαριότητας να μένει η Πάτρα καθαρή.
Ο Δήμος Πατρέων ολοκλήρωσε, πρόσφατα, την αντικατάσταση 147 παλαιών κάδων απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης με ισάριθμους νέους κάδους.
Ο Δήμος καλεί όλους τους κατοίκους και τους επαγγελματίες να συμβάλλουν στην καθημερινή προσπάθεια της Διεύθυνσης Καθαριότητας να μένει η Πάτρα καθαρή.
Υπενθυμίζεται ότι στους πράσινους κάδους ρίχνουμε τα κοινά οικιακά απορρίμματα που δεν προσφέρονται για ανακύκλωση.
Δεν ρίχνουμε σε αυτούς οικοδομικά υλικά, προϊόντα κήπου – κλαδιά, ογκώδη αντικείμενα, εύφλεκτα υλικά, στάχτες – υπολείμματα καύσης.

Πρέπει να τοποθετούμε τα απορρίμματα σε σακούλες και να τις κλείνουμε καλά για να διατηρούμε και τους κάδους καθαρούς.
Δεν αφήνουμε τις σακούλες εκτός του κάδου και κλείνουμε το καπάκι του για να μην αναδύονται δυσάρεστες οσμές.
Προστατεύουμε τους κάδους να μην καταστρέφονται. Η προμήθειά τους γίνεται με χρήματα του Δήμου και είναι περιουσία όλων των δημοτών.
Η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων μας, αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, την υγιεινή των δημόσιων χώρων της πόλης και την ποιότητα ζωής μας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
