Πάτρα: Απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο ΦΩΤΟ

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στηρίζει την απεργία των δημοσίων υπαλλήλων

συγκέντρωση

Την στήριξή του στην σημερινή, Τρίτη 21 Μαΐου, απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, διοργανώνοντας απεργιακή συγκέντρωση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Στέκεται στο πλάι των εργαζομένων που αγωνίζονται παρά τα εμπόδια που βάζει η συμβιβασμένη ΑΔΕΔΥ και το νομαρχιακό τμήμα της, στην προσπάθειά τους να βάλουν πλάτη στη σημερινή κυβέρνηση και την
πολιτική της. Μια πολιτική την οποία στήριξαν διαχρονικά όλα τα αστικά κόμματα που στοιχίζονται πίσω από την στρατηγική της Ε.Ε. τσακίζοντας τον λαό και κάνοντάς μας να ζούμε στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια μέσω των αντιλαϊκών μέτρων που εφαρμόζουν από κοινού διαχρονικά.

συγκέντρωση συγκέντρωση

Είναι αυτή ακριβώς η πολιτική που έχει μετατρέψει την υγεία και την παιδεία σε εμπόρευμα, που εμπλέκει όλο και βαθύτερα τη χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, που κόβει μισθούς και συντάξεις, μας πετάει έξω από τα σπίτια μας για να μπορεί απρόσκοπτα να στηρίξει τους επιχειρηματικούς ομίλους και το κεφαλαίο.

συγκέντρωση συγκέντρωση

Ο αγώνας τους είναι κοινός αγώνας όλων μας, αφορά κάθε νέο, κάθε εργαζόμενο και άνεργο που δε συμβιβάζεται με τη σημερινή κατάσταση, δε θεωρεί κανονικότητα την εκμετάλλευση αφού δεν ανεχόμαστε άλλο οι ζωές μας να μπαίνουν στο ζύγι του “κόστους-οφέλους”».

συγκέντρωση