Πάτρα: Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Νίκος Παπασταματόπουλος – Σήμερα η κηδεία

Απεβίωσε ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρείας «ΙΜΕ Πατρεύς», Nίκος Παπασταματόπουλος σε ηλικία 78 ετών.

Πάτρα: Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Νίκος Παπασταματόπουλος - Σήμερα η κηδεία

Εφυγε χθες Τετάρτη 22/03/2023, από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο Νίκος Παπασταματόπουλος ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρείας ΙΜΕ Πατρεύς.

Βαρύ το πένθος για την αγαπημένη του σύζυγο Γεωργία και τις τρεις κόρες του, τα εγγόνια του και πολλούς φίλους. Ο αδελφός του Γιώργος Παπασταματόπουλος διατηρεί οινοποιείο στην περιοχή των Λωσικών.

Η ΙΜΕ ΠΑΤΡΕΥΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1984 και δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών με μεγάλη επιτυχία. Το 2009 επέκτεινε τις δραστηριότητές της στον χώρο των 3PL (Third Party Logistics) με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας, συνδυάζοντας τη μεταφορά, την αποθήκευση και τη διανομή σε ένα ανταγωνιστικό πακέτο κάθετης εξυπηρέτησης των αναγκών του πελάτη.

Ο Νίκος Παπασταματόπουλος ασχολήθηκε για ένα διάστημα και με τα κοινά, καθώς είχε εκλεγεί ως αναπληρωματικός σύμβουλος στο Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αχαΐας το 2011, με τον συνδυασμό του Τρύφωνα Φωτόπουλου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 23/03/2023, στις 3 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στα Λουσικά Αχαΐας, απ’ όπου καταγόταν.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ