Πάτρα: Απινιδωτές στα δικαστήρια από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – ΦΩΤΟ

Οι 5 απινιδωτές αγοράστηκαν με χρήματα από την αντιμισθία του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, Γιώργου Τελώνη, στο πλαίσιο υλοποίησης της δέσμευσης που είχε δώσει από την ημέρα που ανέλαβε αυτά τα καθήκοντά του.

απινιδωτές

Στην παραχώρηση πέντε σύγχρονων απινιδωτών στις δικαστικές υπηρεσίες της Πάτρας, προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών που χρήζουν άμεσης παρέμβασης.

Οπως έγραψε στην σελίδα του στο Facebook, o αντιπεριφρειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Τάκης Παπαδόπουλος, η παραχώρηση έγινε κατόπιν συνεννόησης που είχε η περιφερειακή Αρχή με την Πρόεδρο Εφετών Στεφανία Καρατζά και οι πολύτιμοι απινιδωτές παραδόθηκαν την περασμένη Τετάρτη στον Πρόεδρο Εφετών και νέο προϊστάμενο του Εφετείου Πατρών Γεώργιο Οικονόμου, με την ευχή να μην χρειαστούν ποτέ.

Να σημειωθεί πως οι απινιδωτές αγοράστηκαν με χρήματα από την αντιμισθία του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, Γιώργου Τελώνη, στο πλαίσιο υλοποίησης της δέσμευσης που είχε δώσει από την ημέρα που ανέλαβε αυτά τα καθήκοντά του.

απινιδωτές

Οι πέντε απινιδωτές θα διατεθούν στο Εφετείο, στο Πρωτοδικείο και στο Ειρηνοδικείο Πατρών, καθώς και στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και Εφετείο Πατρών. Είναι σύγχρονης τεχνολογίας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον οποιονδήποτε, ωστόσο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σκοπεύει να στηρίξει και την εκπαίδευση ατόμων που πιθανόν να οριστούν για την χρήση των συσκευών έκτακτης ανάγκης.