Πάτρα: Από 1η Οκτωβρίου αναλαμβάνει ο Δήμος την ανακύκλωση
Με δεδομένο δε, την αυριανή, πανελλαδική απεργία, στην οποία συμμετέχουν και οι Δήμοι, η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους μπλε, αλλά και τους πράσινους κάδους, θα ξεκινήσει ξανά το πρωί της Πέμπτης, 2 Οκτωβρίου.
Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρει:
Από αύριο 1η Οκτωβρίου, η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών από τους μπλε κάδους περνάει από την ιδιωτική εταιρεία που έχει μέχρι σήμερα την ευθύνη, στον Δήμο Πατρέων. Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία Καθαριότητας, ο αριθμός των οποίων είναι ήδη μικρός για την έκταση του Δήμου, θα επιβαρυνθούν με περισσότερο έργο και με επιπλέον υποχρέωση, ενώ είναι αυτονόητο ότι θα χρειαστεί και κάποιος χρόνος προσαρμογής.
Με δεδομένο δε, την αυριανή, πανελλαδική απεργία, στην οποία συμμετέχουν και οι Δήμοι, η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους μπλε, αλλά και τους πράσινους κάδους, θα ξεκινήσει ξανά το πρωί της Πέμπτης, 2 Οκτωβρίου.
Καλούμε τους δημότες, να μην κατεβάσουν αύριο στους κάδους απορρίμματα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, να συσκευάζουν τα ανακυκλώσιμα υλικά και να μην τοποθετούν απορρίμματα εκτός κάδων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Gamescom 2026: Τι είδαμε στο Opening Night Live και τι έρχεται μέχρι την Κυριακή
Το 4ο Reunion των συμμαθητών του Γυμνασίου (1967-1973) στα Καλάβρυτα ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Πέντε λειτουργίες του Google Search που αλλάζουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας
Δημοτικό πανηγύρι με Καψάλη στην Ακολη ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Φορτίζετε το κινητό με τον φορτιστή του laptop; Να τι πραγματικά συμβαίνει
