Πάτρα: Από την Τρίτη παραστάσεις jazz στο θέατρο «Αγορά»

Το Jazz Us φιλοδοξεί να γίνει καλλιτεχνικός πόλος έλξης και το event που θα εντάξει την πόλη της Πάτρας στον χάρτη της jazz.

jazz

Το ιστορικό πλέον θέατρο «Αγορά», μία σκηνή που προσφέρει στον πολιτισμό της πόλης των Πατρών από την δεκαετία του 90’ σε συνεργασία με τον πιανίστα και συνθέτη Γεώργιο Τσώλη, εγκαινιάζει την σειρά συναυλιών jazz υπο τον τίτλο «Jazz Us».

Η σειρά αυτή των συναυλιών την οποία επιμελείται καλλιτεχνικά ο Γεώργιος Τσώλης, φιλοδοξεί να φέρει την μουσική της jazz κοντά στο κοινό της Πάτρας. Φιλοδοξεί να παρουσιάσει καλλιτέχνες με μία σταθερή παρουσία στην Ελληνική σκηνή αλλά όχι μόνο. Διεθνείς σημαντικοί μουσικοί του χώρου της αυτοσχεδιαστικής μουσικής πρόκειται να ανέβουν στην σκηνή του θεάτρου αγορά και να μοιραστούν εν καιρώ την μουσική τους με το τοπικό κοινό.

Η παρθενική συναυλία αυτών των μουσικών παραστάσεων πρόκειται να λάβει μέρος την Τρίτη 28 Νοεμβρίου και ώρα έναρξης στις 21:30.

Ο Γεώργιος Τσώλης πρόκειται να συμπράξει με 3 επιφανείς Έλληνες μουσικούς του χώρου. Τον έμπειρο και με δεκαετίες παρουσίας και πατρικής καταγωγής Δημήτρη Τσάκα στο σαξόφωνο, τον νεαρό και πολύ ιδιαίτερο κοντραμπασίστα καθώς και μαθητή του θρυλικού Ron Carter, Kίμωνα Kαρούτζο , και τον πολύ ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο νεαρό drummer Jason Wastor πρόσφατα απόφοιτο της θρυλικής σχοής Julliard. Oι δύο τελευταίοι πρέπει να τονιστεί πώς έχουν πρόσφατα έρθει από την νέα Υόρκη ύστερα από έτη σπουδών στις σημαντικές ακαδημίες αυτής της πόλης.

Το Jazz Us φιλοδοξεί να γίνει καλλιτεχνικός πόλος έλξης και το event που θα εντάξει την πόλη της Πάτρας στον χάρτη της jazz.

Κρατήσεις θέσεων : στο ταμείο του θεάτρου μία ώρα πριν την παράσταση, στο www.facebook\theatroagora ή οποιαδήποτε ώρα στο κινητό 6973-401013.