Πάτρα: Απόσυρση υποψηφιοτήτων πριν τις εκλογές στο ΕΑΠ

Η αγωνία παραμένει για το ποιος θα εκλεγεί πρώτος και δη μεταξύ των δύο ενδιαφερομένων για τη θέση του πρύτανη του ΕΑΠ, Ιωάννη Καλαβρουζιώτη και Εμμανουήλ Κουτούζη.

ΕΑΠ

Η απόσυρση δύο υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης των έξι εσωτερικών μελών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) αναίρεσε πλέον το στοιχείο της αγωνίας. Τουλάχιστον για εκλεγόμενους και αποτυχόντες, καθώς οι υποψήφιοι ανέρχονται στους έξι, όσες και οι εκλόγιμες θέσεις.

Αυτοί που απέσυραν την υποψηφιότητά τους είναι οι καθηγητές Ευθύμιος Ζέρβας και Αθανάσιος Μιχιώτης.

Η αγωνία παραμένει για το ποιος θα εκλεγεί πρώτος και δη μεταξύ των δύο ενδιαφερομένων για τη θέση του πρύτανη, Ιωάννη Καλαβρουζιώτη και Εμμανουήλ Κουτούζη. Ακολούθως οι έξι αυτοί θα επιλέξουν τα πέντε εξωτερικά μέλη, τα οποία στη συνέχεια μαζί με τα εσωτερικά θα επιλέξουν τον πρώτο αιρετό πρύτανη του ΕΑΠ. Το Συμβούλιο Διοίκησης είναι αυτό που στη συνέχεια θα ορίσει τους αντιπρυτάνεις που προτάθηκαν από το μέλος που εξελέγη ως πρύτανης.

Προς το παρόν εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας στην πρώτη κάλπη της 23ης Μαΐου.
Για να είμαστε ειλικρινείς θα περιμέναμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον -από απόψεως υποψηφιοτήτων- για τις συγκεκριμένες εκλογές που αποτελούν σταθμό στην πορεία του ΕΑΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενίδι: Καρφωμένο μαχαίρι στη σορό 40χρονης, είχε καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγο της

Μητσοτάκης για Τουρκία: «Aυστηρά οριοθετημένες οι κόκκινες γραμμές μας», τι είπε για θαλάσσια πάρκα και Βόρεια Μακεδονία

Σλοβακία – Δολοφονική επίθεση: Ποια η κατάσταση του Πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο

Κρήτη: Τρεις αγνοούμενοι σε ναυάγιο με μετανάστες, 42 διασώθηκαν, σε εξέλιξη οι έρευνες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προκαλούν μέσα από τις φυλακές οι Πατρινοί διακινητές ναρκωτικών σε μαθητές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ «Π»

Πάτρα: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η hair stylist Χαρά Ιωαννίδη-Σοκ στην τοπική κοινωνία

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop