Πάτρα: Συνεχίζονται οι ακροάσεις για την παιδική και την προπαιδική χορωδία της «Πολυφωνική»

Παράλληλα συνεχίζονται και οι εγγραφές για τα υπόλοιπα τμήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων – Δείτε που μπορείτε να απευθυνθείτε

ΑΦΙΣΑ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗΣ 2021 01

Άρχισαν και συνεχίζονται οι ακροάσεις για την ΠΑΙΔΙΚΗ και την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», οι οποίες θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Οργανισμού, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, προηγουμένης τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Γραμματεία του Οργανισμού.

Στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ εντάσσονται παιδιά ηλικίας ΣΤ΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Λυκείου, ενώ στην ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ παιδιά Β΄ έως και Ε΄ Δημοτικού.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιούνται από την Διευθύντρια της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, Αρετούσα Νικολοπούλου.

Οι ακροάσεις για την ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου], θα πραγματοποιούνται από 27 Σεπτεμβρίου [ηλικίες 18-26 ετών], ενώ για το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα] οι ακροάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα απόγευμα.

Παράλληλα συνεχίζονται και οι εγγραφές για τα υπόλοιπα τμήματα του Οργανισμού [Μικτή Χορωδία, Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, Βυζαντινός Χορός, Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος, Φιλαρμονική Ορχήστρα, Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Ορχήστρες ‘’VIBRATO’’, Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος και «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» , Διεύθυνση: Γιάννης Παναγιωτόπουλος, αλλά και για το Θεατρικό Εργαστήρι, Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου].

Πληροφορίες δίδονται καθημερινά από την Γραμματεία της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679, www.polyphonikipatras.gr ΑΦΙΣΑ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗΣ 2021 01 scaled

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

epikentro
mousio egkainia
ορφευς 4
20210924 ΕΚΘΕΣΗ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΕ 1