Πάτρα: «Άρνηση» Πελετίδη σε Μπουρλά, όμως εμβολιάστηκε τρεις φορές από την εταιρεία του!

Ο Κωνσταντίνος Φλαμής γράφει σήμερα στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»

Πάτρα: «Άρνηση» Πελετίδη σε Μπουρλά, όμως εμβολιάστηκε τρεις φορές από την εταιρεία του!

Ο CEO της Pfizer, Θεσσαλονικιός και πασίγνωστος ανά τον πλανήτη, «πατάει το πόδι του» στην Πάτρα, αφού μήνες πριν τον κάλεσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Χρήστος Μπούρας, για να τον τιμήσει και να τον αναγορεύσει επίτιμο διδάκτορα Φαρμακευτικής και Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της πόλης, πρόσκληση με αποδοχή καθόλου εύκολη υπόθεση!

Την ίδια ώρα που ετοιμαζόταν η υποδοχή του περιζήτητου -παγκοσμίως- Μπουρλά, στο «γαλατικό χωριό» της Πάτρας ο Δήμος έκανε «ξόρκια» μην σκάσει μύτη ο μάγος Δρυίδης με τον μαγικό ζωμό» που παράγει η πολυεθνική του εταιρεία που υπάγεται στον Ρωμαίο αυτοκράτορα, και ένας «Κακοφωνίξ» συνταξιούχος ψυχίατρος μάζευε καμιά 30αριά άτομα στην Πλατεία Γεωργίου και τον χαρακτήριζαν… «κατηγορούμενο γιατί ήθελε να σκοτώσει το ανθρώπινο γένος με το εμβόλιό του, αλλά κάποιοι αντιστάθηκαν και δεν μειώθηκε ο πληθυσμός της Γης»! {arx_4}

Αν, π.χ. ο πρύτανης καλούσε τον Bill Gates, πάλι ο Δήμος θα έβγαζε ανακοίνωση για την κατάπτυστη εταιρεία του, το λογισμικό της οποίας όμως χρησιμοποιεί σε όλα τα κομπιούτερ του Δήμου;

Ο ίδιος ο δήμαρχος, όμως, δεν έκανε εμβόλιο Pfizer; Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, έκανε μάλιστα και την 3η δόση στις 21 Οκτωβρίου 2021! Δηλαδή ο «Μπουρλά»… εμβολίασε 3 φορές τον Πελετίδη!

Με τους «ψεκ…» της πλατείας δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε. Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει την σκέψη κάποιων που θεωρούν ότι όλοι… συνωμοτούν εναντίον μας. Και ότι τα αεροπλάνα… μας ψεκάζουν! Ενίοτε δε ακόμη και η Γη… δεν είναι επίπεδη!

Κύριε Μπουρλά, χαιρόμαστε που γίνατε επίτιμος διδάκτορας στην υπ’ αριθμόν 1 πηγή πλούτου και γνώσεων της Πάτρας, το Πανεπιστήμιό μας. Και όταν με το καλό τελειώσετε την έρευνά σας για το εμβόλιο κατά του καρκίνου, βρείτε και… ένα εμβόλιο για τα «καρβουνιασμένα» μυαλά!

Το χρειαζόμαστε!

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ