Πάτρα: Αθώοι λόγω αμφιβολιών οι οπαδοί για τη συμπλοκή στο Προμηθέας – Περιστέρι, τι αναφέρει η ΚΑΕ
Επτά συλληφθέντες οπαδοί δικάζονταν σήμερα στο πλαίσιο το αυτοφώρου

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν σήμερα οι επτά συλληφθέντες για τη συμπλοκή οπαδών μετά τη λήξη του αγώνα μπάσκετ Προμηθέας – Περιστέρι, την Κυριακή 23 Μαρτίου 2025. Οι επτά συλληφθέντες αντιμετώπισαν κατηγορίες για αθλητική βία και επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.
Πάτρα: Σήμερα η δίκη οπαδών για τη συμπλοκή στο Προμηθέας – Περιστέρι, δυο τραυματίες
Η συμπλοκή σημειώθηκε κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο, με τους δύο Πατρινούς να φέρονται ως υποκινητές του επεισοδίου, προκλήνοντας λεκτικά τους οπαδούς του Περιστερίου. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Πατρινούς αμέσως μετά το περιστατικό, ενώ οι υπόλοιποι πέντε οργανωμένοι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας συνελήφθησαν αργότερα στον σταθμό διοδίων Ελαιώνα στην Ολύμπια Οδό. Το επεισόδιο είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο εκ των συλληφθέντων.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης σε έναν από τους συλληφθέντες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr κρίθηκαν αθώοι λόγω αμφιβολιών και αφέθησαν ελεύθεροι.
Η ανακοίνωση του Προμηθέα
Η ΚΑΕ Προμηθέας Βίκος Cola διαψεύδει τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με εμπλοκή φιλάθλων της ομάδας τους σε επεισόδια με φιλάθλους του Περιστερίου Domino’s, στον αγώνα της Κυριακής.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει η ΚΑΕ, προς αποκατάσταση της αλήθειας, ότι στο μικρής έκτασης επεισόδιο που έλαβε χώρα εκτός του γηπέδου, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η αιτία, δεν συμμετείχε ΚΑΝΕΝΑΣ φίλαθλος της ομάδας του Προμηθέα.
Διαβάστε επίσης
Πάτρα: Ισραηλινοί στο λιμάνι, επαφές με Κυβέρνηση και Υπερταμείο για διπλή επένδυση
Μέριμνα Θηλέων Πάτρας: Καρφί Σταθακόπουλου στην Εισαγγελία, «γίνεται τσουβάλιασμα όλων των παιδιών»
Άραξος: Πότε ανοίγει η σεζόν, υποδοχή των πρώτων τουριστών
Αχαΐα: Αποκλειστική μαρτυρία στην «Π» για το «χτύπημα» σε ΑΤΜ
Ρεκόρ και παράταση εγγραφών στον Patras Half Marathon
Αγρίνιο: Παρέμειναν τα 27 χρόνια στον ιερέα για το «κοινόβιο»
Οδηγίες της Κομισιόν για περίπτωση πολέμου, προμήθειες επιβίωσης για 72 ώρες
Σύνθημα στην παρέλαση άναψε φωτιές: ΕΔΕ στο Πολεμικό Ναυτικό και πολιτική καταιγίδα
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News