Πάτρα: «Μπούκαραν» σε σπίτι Αστυνομικού – Πήραν χρηματοκιβώτιο και υπηρεσιακό όπλο

Για τη διάρρηξη σε σπίτι Αστυνομικού στην Πάτρα, συνελήφθησαν δυο άτομα, τα οποία και ομολόγησαν την πράξη τους.

Πάτρα

Στην εξιχνίαση μιας κλοπής που έγινε στην Πάτρα, προχώρησαν χθες Καθαρά Δευτέρα 19/03/2024 οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών οι οποίοι  προχώρησαν σε δυο συλλήψεις και μια προσαγωγή.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές, όταν μια ομάδα έξι ατόμων ρομά, τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, ήρθαν από την Αθήνα στην Πάτρα και προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», σε κλοπή σε σπίτι αστυνομικού από το οποίο σήκωσαν χρηματοκιβώτιο.

Στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν χρήματα, κοσμήματα και το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού, ο οποίος μόλις διαπίστωσε τη διάρρηξη επικοινώνησε με συναδέλφους και μετά από κινητοποίηση, συνάδελφοί του από το τμήμα ασφάλειας μαζί με αστυνομικούς από την Αττική βρήκαν τα τρία άτομα στην διαδρομή της επιστροφής και προχώρησαν σε προσαγωγές. Οι δύο από τους τρεις ομολόγησαν τις πράξεις τους και την ιδία ώρα έχουν ταυτοποιηθεί τρία ακόμα άτομα και αναζητούνται.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ανοιγμένο το χρηματοκιβώτιο και μετά από έρευνες έχουν βρει μέρος των κλοπιμαίων, ενώ αναζητείται το υπηρεσιακό όπλο, με τις έρευνες να συνεχίζονται για να διαπιστώσουν αν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aίγιο: 30χρονος έκανε διπλή απόπειρα αυτοκτονίας

Μίνι κακοκαιρία προ των πυλών με βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

Παραλήρημα Ερντογάν για Κύπρο: Εάν είχαμε πιέσει περισσότερο το 1974 θα την είχαμε πάρει ολόκληρη