Πάτρα: Χωρίς νερό Εγλυκάδα, Γηροκομειό και Διάκου
Η ΔΕΥΑΠ παρακαλεί για τον περιορισμό της κατανάλωσης νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα, καθώς και για την κατανόηση των συμπολιτών.
Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης στις περιοχές: Εγλυκάδα – Γηροκομειό – Δικάκου, από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.
Από την ΔΕΥΑΠ θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης και ζητά την κατανόηση των συμπολιτών.
Παρακαλεί επίσης, για τον περιορισμό της κατανάλωσης νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα, καθώς και για την κατανόηση των συμπολιτών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
«Greece Race for the Cure»: Περισσότεροι από 58.000 συμμετείχαν στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: ποσά, κριτήρια και πότε ανοίγει η αίτηση
