Πάτρα: «Χριστούγεννα με την Πολυφωνική» 21 και 23 Δεκεμβρίου

Οι Χριστουγεννιάτικες συναυλίες της Πολφωνικής, θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Royal, στις 8.30 το βράδυ, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πολιτισμός

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της «Πολυφωνικής» για τις δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες του Οργανισμού, με τον γενικό τίτλο: «Χριστούγεννα με την Πολυφωνική», που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21 και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, στο Θέατρο Royal, στις 8.30 το βράδυ , με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

300 ερμηνευτές από όλα τα τμήματα του Οργανισμού, θα παρουσιάσουν μία πανδαισία Χριστουγεννιάτικης οργανικής, φωνητικής και χορωδιακής μουσικής από όλον τον κόσμο και με προσκαλεσμένες, την Χορωδία Bel Cantes του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και την «Ακαδημία χορού» της Ελένης Μπαλαφούτη.

Η είσοδος στις συναυλίες, θα γίνει με την διάθεση αριθμημένων προσκλήσεων, διαδικασία η οποία θα πραγματοποιηθεί από 4 Δεκεμβρίου, 10-2 το πρωί για τα μέλη του Οργανισμού και από 10 Δεκεμβρίου για το ευρύτερο κοινό της πόλης, στα γραφεία της «Πολυφωνικής».

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της «Πολυφωνικής»,θα αποτελέσουν τον προάγγελο του μεγάλου εορτασμού των 40 χρόνων παρουσίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας του Οργανισμού.

Ο εορτασμός της επετείου αυτής, θα πραγματοποιηθεί με συναυλίες του  Οργανισμού, εντός του 2023, με κορυφαία γεγονότα την συναυλία της 40ετίας, αλλά και την αναβίωση του «Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου 2023» του μεγαλύτερου εορταστικού θεσμού της πόλης μας.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments