Πάτρα: Χτύπησε το κεφάλι του γιου του σε τραπέζι καφετέριας!

Σε έξι συλλήψεις και στον σχηματισμό συνολικά δέκα δικογραφιών για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας προχώρησαν αστυνομικοί σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

πάτρα

Εξι άτομα συνελήφθησαν και σχηματίσθηκαν συνολικά δέκα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Στην Πάτρα, συνελήφθη άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία και ενώ βρισκόταν σε καφετέρια, κλότσησε τον γιο του και του χτύπησε το κεφάλι στο τραπέζι. Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί, μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του, ότι χτύπησε με τα χέρια του και ένα παπούτσι τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης Πατρών συνέλαβαν άνδρα που καταγγέλθηκε από την πρώην σύντροφό του για αποστολή απειλητικών μηνυμάτων. Επιπλέον σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δυο ανδρών. Στην πρώτη περίπτωση μητέρα κατήγγειλε τον γιο της για απειλή μέσω τηλεφώνου και πρόκληση φθορών στο σπίτι της, στη δεύτερη γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της αναφέροντας ότι την απείλησε και της προκάλεσε σωματικές βλάβες με τα άκρα του.

Στο Αίγιο, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άνδρα, έπειτα από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του για απειλή και εξύβριση.

Στα Καλάβρυτα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άνδρα, που ζει σε χωριό της περιοχής, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, αναφέροντας ότι της έχει προκαλέσει τους τελευταίους τρεις μήνες, δύο φορές σωματικές βλάβες με τα άκρα του.

Στο Αιτωλικό, σχηματίστηκε δικογραφία για άνδρα ο οποίος καταγγέλθηκε από την εν διαστάσει σύζυγό του, για απειλή μέσω τηλεφώνου, με το θύμα να μεταφέρεται με περιπολικό σε ασφαλή τοποθεσία.

Στο Αγρίνιο, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι ως σύντροφοι αλληλομηνύθηκαν καταγγέλλοντας αμφότεροι πρόκληση σωματικών βλαβών.

Στην Αρχαία Ολυμπία συνελήφθη 17χρονη που διαμένει σε χωριό, η οποία, σύμφωνα με την καταγγελία της γιαγιάς της, την απείλησε και την εξύβρισε.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop