Πάτρα: Δεύτερη παράταση και χριστουγεννιάτικες παραστάσεις για τον «Ντίλη τον μεγαλοπρεπή»

Δείτε τις νέες ημερομηνίες για τον Δεκέμβριο αλλά και τον Ιανουάριο στην σκηνή του «Μηχανουργείου»

Ειδήσεις Πάτρα

Μετά την ενθουσιώδη παρουσία και την παρότρυνση των αγαπημένων, μικρών και μεγάλων μας φίλων , ο «Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής» παίρνει δεύτερη παράταση και  θα συνεχίσει να παίζεται στην σκηνή του Μηχανουργείου για τις ημέρες:

Κυριακές: 4/12,11/12 , 18/12 στις 11:30 π.μ.

Ημέρες Χριστουγέννων: 24/12, 26/12, 28/12, 30/12, 6 στις 6 μ.μ.

Για Ιανουάριο 2023 στις 6/1 ,7/1 στις 6 μ.μ. και Κυριακή 8/1 στις 11:30.

*Η παράσταση συνεχίζει να παίζετε για τα σχολεία της Αχαΐας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

« Ντίλης ο Μεγαλοπρεπής» του Γιάννη Ταϊπλιάδη:  Μία παράσταση για μικρούς και μεγάλους.
Μπορεί άραγε ένας γάτος να θέλει το καλό μιας ποντικοκοινωνίας; Τι παθαίνουν οι ποντικοί όταν εμπιστεύονται τους “σωτήρες” ; Πως μια κοινότητα, ένας λαός ή μια χώρα μπορεί να παραπλανηθεί και να οδηγηθεί στα όρια της ύπαρξής της; Ποιο είναι το τίμημα της ελευθερίας ; Ποια είναι η αξία της αυτοδιάθεσης και ποιοι οι όροι και οι προϋποθέσεις της επίτευξής της;

Την απάντηση μας την δίνει ο Γιάννης Ταϊπλιάδης μέσα από το εξαιρετικό έργο του, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους! Οι μικροί μας φίλοι θα ξεκαρδιστούν με τις περιπέτειες των ποντικιών και θα γνωρίσουν μέσα από το έργο την αξία της ελευθερίας, της φιλίας, της συνεργασίας και οι μεγάλοι θα δουν με έναν ιδιαίτερα κωμικό τρόπο τις καταστάσεις που καθόρισαν το παρόν μας και ελπίζουμε όχι το μέλλον μας!

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος, Κυριάκος Νάσος Αμερικάνος, Μαρία Γκλαβά, Βασίλης Καλαντζής, Γεράσιμος Ντάβαρης, Κυριακή Τσώνη.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία : Γεράσιμος Ντάβαρης Πρωτότυπη Μουσική-Σύνθεση: Γιώργος Αθανασακόπουλος Σκηνογραφία-Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη Φωτισμοί: Γεράσιμος Ντάβαρης. Mαντολίνο: Πάρης Καφετζής. Τσέλο: Αλέξανδρος Κακαρούμπας. ΚΙθάρα: Φώτης Τσιλεμέκης. Κρουστά: Γιώργος Λαμπράκος. Επεξεργασία – μίξη: Αλέξανδρος Κακαρούμπας. Η ηχογράφηση έγινε στο studio Karma. Αφίσα-Δημιουργικό: Tip- This is Print.
Παραγωγή: Πολυχώρος Πολιτισμού Μηχανουργείο, Θεατρική Εταιρία Αντίμετρο
Ευμήλου 2-4 ( πίσω από τον ναό του Αγίου Ανδρέα)
Εισιτήρια: 8 ευρώ παιδικό, 7 ευρώ συνοδών-ενηλίκων-μειωμένο.
Τηλέφωνο κρατήσεων 6937492516

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments